Nejlepších 16 týmů zabojuje o místo v Kingston Fury Masters
Esport Rocket League Článek Nejlepších 16 týmů zabojuje o místo v Kingston Fury Masters

Nejlepších 16 týmů zabojuje o místo v Kingston Fury Masters

Nicolas Heller

Nicolas Heller

30. 10. 2021 22:44

Jen 4 místa pro nejlepší domácí Rocket League týmy! Kdo postoupí do základní části Kingston Fury Masters?

Reklama

V letošní Kingston Fury Masters ve hře Rocket League musí nejlepší domácí týmy projít nejen otevřenými kvalifikacemi, ale také závěrečnou uzavřenou kvalifikací, která se odehraje pavoukem dvojího vyřazení. Z uzavřené kvalifikace vzejde čtveřice nejlepších týmů, která doplní v základní části Kingston Fury Masters dva pozvané týmy - Enterprise a Sinners.

Uzavřená kvalifikace se odehraje 3. listopadu a živě vám ji na svém twitch kanále nabídne Cuky. Pro týmy, které se chtějí dostat do základní části Kingston Fury Masters, bude tento den jedním z nejdůležitějších. Pouze čtyři z nich si zajistí místo vedle Sinners a Enterprise.

Hlavním favoritem uzavřené kvalifikace bude rozhodně eSuba. Sestavě ve složení Toxx, Gr4nk0 a Marcek se podařilo kvalifikovat hned z první kvalifikace a dokonce z prvního místa. Do uzavřené části jsou tak prvním nasazeným týmem a díky tomu mají nejlepší výchozí pozici. Na opačném konci pavouka najdeme tým DGG Esports. Právě oni nezvládli finále první kvalifikace proti týmu eSuba. Jelikož ale mají týmy z první kvalifikace v nasazování logicky největší váhu, organizace pod vedením MichSaka bude druhým nasazeným týmem.

Pod zdánlivě neznámými názvy týmu se ale blýskají další známá jména domácí scény. Pozornost si určitě zaslouží tým Always Supersonic ve složení Morimad, Getty, ems. Nadějná sestava v předchozí sezoně obsadila šesté místo v základní části pod názvem Pejsci a letos bude v pozměněném složení hladová po ještě lepších výsledcích. Trojice Versite, Aegiska, Etexik zase nastoupí do uzavřené kvalifikace pod názvem týmu WhoKnows.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama