Nejočekávanější hry v lednu. Nový rok začíná nabitým programem
i Zdroj: SIE
Gaming Článek Nejočekávanější hry v lednu. Nový rok začíná nabitým programem

Nejočekávanější hry v lednu. Nový rok začíná nabitým programem

Josef Ventrča

Josef Ventrča

7. 1. 2024 16:00

Princ z Persie, remaster The Last of Us 2 nebo nový Tekken. Začátek herního roku 2024 bude docela slušně nabitý, a proto jsme připravili přehled těch nejočekávanějších novinek, které se na pultech v tomto měsíci objeví.

Reklama

V lednu se hráči rozhodně nebudou nudit, jelikož má vyjít hned několik zajímavých titulů, které slibují jedinečné herní zážitky i mnoho hodin zábavy. Mimo největší taháky v měsíci níže naleznete i to nejzajímavější z nezávislé scény či menší produkce spolu s odkazy na produktové stránky.

Prince of Persia: The Lost Crown

  • Datum vydání: 18. ledna
  • Platformy: PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch
  • Cena: 1 549 Kč

V tomto dobrodružství se hráči vtělí do Sargona, mladého nadaného válečníka a člena elitní skupiny zvané Nesmrtelní. Během příběhových událostí zjistí, že čas je zrádným nepřítelem a bude nutné obnovit rovnováhu světa. Titul slibuje průzkum prostředí s nádherným grafickým zpracováním a mytologii. Hratelně se jedná o metroidvanii, ve které nebude chybět mnoho akce i plošinek, zároveň bude nutné získávat nové síly, odemykat jedinečné schopnosti a vše kombinovat v boji s různými nepřáteli. Objeví se zde i hádanky a tajemství k vyřešení.

The Last of Us Part 2 Remastered

  • Datum vydání: 19. ledna
  • Platformy: PlayStation 5
  • Cena: 1 189 Kč (upgrade PS4 verze za zhruba 300 korun)

Vylepšená verze úspěšného titulu z roku 2020 nabídne přepracovanou grafiku, nativní rozlišení pro PlayStation 5, plnou podporu funkcí ovladače DualSense, upravenou hratelnost, ale i několik nových herních režimů včetně roguelike módu No Return, který podle slov vývojářů bude náročný. Titul bude obsahovat oficiální český překlad.

Like a Dragon: Infinite Wealth

  • Datum vydání: 26. ledna
  • Platformy: PC, PlayStation, Xbox
  • Cena: 1 649 Kč

Osud, nebo snad temná síla, spojily hrdiny Ičibana Kasugu a Kazuma Kirju, aby se v oblíbené RPG sérii vrhli do dynamických soubojů a rozsáhlého vyprávění odehrávajících se mezi Japonskem a Havají. U titulu, který je pokračováním franšízy dříve známé jako Yakuza, bude opět na výběr z různých schopností, které lze přizpůsobit dle vlastních preferencí. Kromě toho hráči mohou očekávat taky napínavé i humorné úkoly a volnočasové aktivity, rozličné postavy a nezapomenutelné okamžiky.

Tekken 8

  • Datum vydání: 26. ledna
  • Platformy: PC, PlayStation 5, Xbox Series
  • Cena: 1 899 Kč

Série Tekken je proslulá svým vytrvalým příběhem, i proto se nyní ponoří ještě hlouběji do bouřlivé ságy rodů Mišima a Kazama. V letošní soubojové novince děj začíná pouhých šest měsíců po konci událostí z předchozího zúčtování. Bojovka taky nabídne několik novinek v hratelnosti, úchvatné grafické zpracování a vylepšené animace pěstních soubojů s různými speciálními schopnostmi.

Další zajímavé hry v lednu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama