Někdo dokázal rozjet hru DOOM na pokladnách v McDonald's
Zajímavosti Článek Někdo dokázal rozjet hru DOOM na pokladnách v McDonald's

Někdo dokázal rozjet hru DOOM na pokladnách v McDonald's

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

5. 10. 2019 03:13

Je vlastně vůbec něco, na čem Doom ještě někdo nerozjel?

Reklama

Myslíte si, že je vaše herní mašina něčím zajímavá? Tak na to zapomeňte, protože nikdo nemá víc cool herní zařízení, než devatenáctiletý Ryan Edgar. Dobře, není zas tak úplně pravda, že je to jeho zařízení, stejně jako není pravda, že to zařízení je herní. Jedná se totiž o pokladny ve fast foodu McDonald's, na kterých se mu povedla rozjet hra Doom.

Edgar dostal možnost podívat se do místní pobočky McDonald's, kde se měnily staré pokladní systémy, jenž běžely na Windows XP a ten je už tak trošku sto let za opicemi. A díky tomuto vylepšení si Edgar odnesl pár pokladen domů.

Doma k jedné z nich připojil myš, klávesnici a přes USB se mu podařila hra na pokladně spustit. Byl schopen se přes CTRL ALT DEL dostat do správce úloh, ale ten se poněkud lišil, protože se jedná o upravený software McDonald's jménem PC POS. Nakonec se mu podařilo Dooma rozjet přes auto run. Tak to bychom měli Dooma na McDonald pokladnách, co nás čeká dál?

Někdo dokázal rozjet hru DOOM na pokladnách v McDonald's

Edgar prý přemýšlí, že si nechá pokladnu jako svůj sekundární počítač, protože si je jistý, že přístroj rozjede i další hry, například Sonic Adventure 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama