„Nemohli jsme zůstat ve stejné sestavě navždy,“ říká NAF. Na EPL očekává výsledky
i Zdroj: Michael Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek „Nemohli jsme zůstat ve stejné sestavě navždy,“ říká NAF. Na EPL očekává výsledky

„Nemohli jsme zůstat ve stejné sestavě navždy,“ říká NAF. Na EPL očekává výsledky

Michael Douša

Michael Douša

3. 9. 2023 14:20

Keith "NAF" Markovic je nejdéle setrvávajícím hráčem v sestavě týmu Liquid. Není to dávno, co od něj z týmu odešli dva jeho kolegové, se kterými si v barvách holandské organizace zažil největší úspěchy - mimo jiné i milionový Intel Grand Slam. Jak novou sestavu hodnotí a jak hodnotí nového kapitána? To vše v exkluzivním rozhovoru!

Reklama

Na Team Liquid se snesla poměrně nepříjemná smršť kritiky poté, co vyšlo najevo, že organizace se vzdává svého původně severoamerického jádra a přesouvá své soustředění především do Evropy - místo Nicka “nitr0” Cannelly a Jonathana “EliGE” Jablonowskiho přišel ruský střelec Robert “Patsi” Isjanov a bulhraský talent Aleks “Rainwaker” Petrov. Kanadský veterán NAF, proslulý svým poměrně flegmatickým vystupováním, to ale nevidí tak černě.

“Myslím, že se mě to moc nedotýká,” tvrdí NAF. “Stejně jsme už s minulou sestavou trávili hodně času v Evropě na trénink, takže to pro nás nejsou nijak podstatné změny.” Po osobní stránce se ho však dotýká víc, byť je jasné, že to pro něj také není konec světa. 

EliGE a nitr0 jsou hráči, se kterými jsem hrál od úplného počátku v roce 2018, takže jsem s nimi strávil čtyři, pět let. Mám je moc rád, jsou to oba parádní kluci, ale změna je nevyhnutelná.

- Keith “NAF” Markovic

V rozhovoru ale přišla řeč i na mnoho dalšího. Jak se Mareks “YEKINDAR” Galinskis zvládá přizpůsobit kapitánské roli a jak se tým popasuje s jeho osobními zhoršenými výsledky? Jak nahlíží na CS2 a jaké jsou aktuální cíle? To vše a mnoho víc v rozhovoru:

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama