Neúspěch Spider-Man 2 na The Game Awards rozčaroval fanoušky
i Zdroj: Insomniac Games
Gaming Marvel's Spider-Man 2 Článek Neúspěch Spider-Man 2 na The Game Awards rozčaroval fanoušky

Neúspěch Spider-Man 2 na The Game Awards rozčaroval fanoušky

Jarmil Černý

Jarmil Černý

10. 12. 2023 13:43

Fanoušci hry Marvel's Spider-Man 2 nejsou spokojeni s tím, že hra nezískala žádné ocenění na Game Awards, přestože měla celkem sedm nominací.

Reklama

Nejnovější hra ze superhrdinské série od společnosti Insomniac vyšla v říjnu s pozitivními recenzemi a velkým obdivem od fanoušků a komunity. Hra dokonce získala sedm nominací na The Game Awards 2023, včetně hlavní kategorie Hra roku.

O to víc poté zůstali fanoušci zklamaní, až mírně rozhořčení, když hra nedokázala proměnit výhru v ani jedné kategorii. Fanoušci tak začali svoji nespokojenost dávat na sociálních sítích, především na platformě X (dříve Twitter). Fanoušci dokonce hovoří o tom, že Insomniac Games byli okradeni.

Velice rychle se ale na sítích vytvořila názorová opozice fanoušků, kteří považují výsledky ankety The Game Awards za dostatečně objektivní. „Je to skvělá hra, ale jdete do boje s tituly jako Baldur’s Gate 3 (hra dekády?),“ hodnotil jeden z uživatelů.

Spider-Man 2 je skutečně skvělou hrou, ale opravdu se musel postavit titulům jako je Baldur’s Gate 3 nebo The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, které byly mnohými označeny za nejlepší hry vůbec a zanechaly v herním světě výraznou a nesmazatelnou stopu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama