Nintendo se po roce vrátí na Gamescom
Gaming Článek Nintendo se po roce vrátí na Gamescom

Nintendo se po roce vrátí na Gamescom

Josef Ventrča

Josef Ventrča

28. 4. 2023 11:43

Nintendo oznámilo, že se v létě objeví na herním veletrhu Gamescom 2023

Reklama

Nintendo oznámilo, že se v létě objeví na herním veletrhu Gamescom 2023 v německém Kolíně nad Rýnem, který se koná od 23. do 27. srpna. Je to nečekaný návrat japonské společnosti na hlavní výstavy videoherního průmyslu, jelikož v posledních deseti letech upřednostňovala vlastní digitální vysílání přes Youtube. Loni navíc herní výstavu v Evropě vynechala.

Marketingová strategie Nintenda od roku 2013 změnila způsob, jakým se nyní všichni dozvídají herní novinky. Od E3 2012 firma neuskutečnila živou prezentaci na pódiu. Místo toho vysílala řadu nesmírně populárních přenosů s názvem Nintendo Direct, kdykoli měla co oznámit. A ostatní vydavatelé se zejména od covidové pandemie nechali inspirovat.

Nicméně Nintendo nezmizelo z veletrhů úplně. Prezentace nových produktů se sice odehrávaly v předem nahraných přenosech, ale společnost si na velkých festivalech udržovala alespoň herní stánek, kde svým způsobem rovněž představovala konzoli i hry. Tentokrát však na Gamescomu možná odhalí i novinky přímo na pódiu. Širokou nabídku již vydaných produktů Nintenda najdete u našeho partnera CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama