Nintendo Switch 2 by měl dorazit v roce 2025, shodují se zdroje
i Zdroj: Nintendo
Gaming Článek Nintendo Switch 2 by měl dorazit v roce 2025, shodují se zdroje

Nintendo Switch 2 by měl dorazit v roce 2025, shodují se zdroje

Matouš Sychra

Matouš Sychra

20. 2. 2024 06:00

Původní zvěsti o vydání ještě v letošním roce jsou poněkud nejisté. Zdroje se nyní shodují na prvním kvartálu 2025.

Reklama

Podle neoficiálních zdrojů jsme se původně mohli dočkat druhého Switche už v letošním roce. Nicméně tyto zdroje mění svá prohlášení a vydání se údajně přesouvá na první kvartál 2025. Vše začal brazilský novinář Pedro Henrique Lutti Lippe, který tvrdí, že tuto informaci obdržel od pěti na sobě nezávislých zdrojů.

Mnoho zahraničních serverů se k tomuto tvrzení přidalo i s jejich zdroji. Zdá se, že tvrzení Lippeho by mohlo být pravdivé. Například zdroje serveru VGC tvrdí, že Nintendo informovalo společnosti třetí strany o odkladu vydání z konce letošního roku na první kvartál 2025. Důvodem k odložení by pak mohl být nedostatek velkých exkluzivních titulů, které by vycházely společně s konzolí.

Server Eurogamer se k situaci také vyjádřil a tvrzení jeho zdrojů se shoduje s těmi z VGC. Tyto spekulace nakonec potvrdil i jeden z největších světových serverů zaměřujících se na ekonomické a finanční zpravodajství, Bloomberg.

Switch už je tu s námi šest let a ještě alespoň rok bude. Jeho úspěch je značný, má na kontě 140 milionů prodaných kusů. Ovšem hardwarově už na nejnovější hry nestačí, podívejme se například na poprask, který vyvolalo vydání Mortal Kombat 1 právě na Switchi. Grafickou kvalitou už tato konzole jednoduše zaostává.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama