Nintendo uvedlo novou revizi konzole Switch, vydrží déle na baterii
Technologie Článek Nintendo uvedlo novou revizi konzole Switch, vydrží déle na baterii

Nintendo uvedlo novou revizi konzole Switch, vydrží déle na baterii

Filip Němeček

Filip Němeček

18. 7. 2019 16:01

V terénu si zahrajete o několik hodin déle.

Reklama

Nedávno Nintendo uvedlo levnější Switch Lite a nyní se dostalo také na původní model. Nová revize přináší výrazně delší výdrž baterie. Nintendo ovšem neprozradilo, jaké vylepšení vedla k delší výdrži.

Pravděpodobně se jedná o aktualizovaný procesor, který nemá takové energetické nároky. Právě u konzole Switch Lite prozradilo Nintendo, že výdrži pomohl aktualizovaný hardware.

Nová konzole má odhadovanou výdrž 4,5 až 9 hodin. To je velký boost oproti 2,5 až 6 hodinám u původní revize. Samozřejmě záleží na využití. Podle společnosti původní revize zvládla na nabití 3 hodiny hraní The Legend of Zelda: Breath of the Wild a nová nabídne až 5,5 hodiny dobrodružství.

Další změny nové revize odhaleny nebyly. Novinka nese modelové označení HAC-001(-01) a sériová čísla začínají “XKW”. To se může hodit, až budete v obchodech hledat novou revizi, měla by být dostupná co nevidět, otázkou je, jak rychle u prodejců nahradí tu stávající.

Je rovněž možné, že původní revize dostane výprodejovou cenovku, aby se prodejci zbavili zásob. Může jít o fajn volbu, když nechcete moc hrát na cestách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama