Noční Monako dalším lákadlem F1 2017
Gaming Článek Noční Monako dalším lákadlem F1 2017

Noční Monako dalším lákadlem F1 2017

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

31. 7. 2017 11:35

Codemasters odhalilo nové záběry, ve kterých můžeme vidět třeba trať nočního Monaka.

Reklama

Noční Monako dalším lákadlem F1 2017

Oficiálního oznámení pokračování licencovaných závodů F1 pro rok 2017 jsme se dočkali už v půlce května. Pokud si chcete osvěžit novinky, které F1 2017 přinese, můžete tak učinit v tehdejším článku. Na začátku bylo lákáno především na historické F1 vozy, které jsme mohli vidět v tehdejším traileru, nebo už v té době docela brzy na předobjednávku, která slibovala speciální verzi s ikonickým vozem McLaren MP4/4 známém z roku 1988. Pokud by vás zajímalo, které historické vozy se ve hře objeví, můžete si je i s obrázky prohlídnout na stránkách CarThrottle.

Nový trailer nyní láká na to, abychom sami tvořili historii. Další vskutku atraktivní záležitostí je noční verzi Velké ceny Monaka, kterou můžeme vidět v traileru. V něm si budeme moci zazávodit jak v klasických vozech, tak i těch moderních. Krom toho se dočkáme také čtyř nových krátkých tratí - Velká Británie, USA a v Bahrajnu. Čtvrtá dosud nebyla oznámena.

Fanoušci se F1 2017 dočkají 25. srpna na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Už nyní si hru můžete předobjednat pro všechny platformy na stránkách czc.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama