Nonstop akce a bonusy pro všechny na online herně Fortuna Poker
i Zdroj: Grunex.com
Článek Nonstop akce a bonusy pro všechny na online herně Fortuna Poker

Nonstop akce a bonusy pro všechny na online herně Fortuna Poker

Komerční sdělení
9. 4. 2024 09:00

Pokud jste fanouškem nejpopulárnější karetní hry na světě, a to zejména v její online podobě, máme pro vás skvělou zprávu. Na tuzemskou scénu totiž vtrhla nová online pokerová herna od české společnosti Fortuna, která kromě pestrého pokerového menu servíruje i štědré bonusy!

Reklama

Fortuna Poker, jako aktuálně největší česká online pokerová herna, poskytuje prostor jak pro naprosté pokerové nováčky, tak zkušené hráče. Vzhledem k velmi široké nabídce pokerových variant, formátů a limitů si zde poker může užít doslova každý. 

Zahrajte si Fortuna poker zdarma a navíc získejte bonus 300 Kč

Pokerová pravidla a herní praxi si mohou méně zkušení hráči osahat nejen v turnajích se vstupným začínajícím už na €0.50 a cash game, kde jsou k dispozici i micro limity €0.01/0.02, ale také díky každodenním Fortuna Freerollům, tedy turnajům zdarma bez jakéhokoliv vkladu.

Od března 2024, kdy byl Fortuna Poker spuštěn, se všech nově příchozích hráčů týkají nejrůznější benefity, a to především uvítací Fortuna bonus 300 Kč jen za pouhé dokončení registrace. K tomu lze čerpat vstupní 200% bonus až do výše 6.000 Kč na sportovní sázky a i další bonusy od Fortuny.

Kromě bonusů na uvítanou čeká na všechny nové hráče ještě dárek v podobě vstupenky do pokerového turnaje v hodnotě €10, získání takového tiketu je podmíněno vkladem ve výši min. 500 Kč do 10 dnů od registrace. V rámci víceúrovňového rakeback systému pak můžete navíc dosáhnout na refundaci vámi zaplacených poplatků herně ve výši 5 % až 20 %! 

Mezi hlavní výhody herny Fortuna Poker patří také dostatečný traffic, tedy počet aktivních hráčů, prakticky v jakoukoliv denní dobu. K tomu přispívá partnerství s iPoker sítí spadající do portfolia firmy Playtech, předního dodavatele online herního softwaru s více než dvacetiletou tradicí.

Globální síť iPoker patří ve statistikách průměrné návštěvnosti do celosvětové špičky, aktuálně v tomto ohledu zaujímá třetí pozici. Za virtuálními stoly herny Fortuna Poker se navíc budete utkávat nejen s hráči z České republiky, ale také ze zahraničí. Čistě na tuzemské hráče pak budou zaměřeny speciální Fortuna série a jiné promo akce.

Nutno podotknout, že přístup k online pokeru na Fortuně budete mít nejen kdykoliv, ale také prakticky odkudkoliv. Hrát totiž můžete jak v internetovém prohlížeči, tak ve Fortuna Poker aplikaci určené pro stolní počítače, notebooky, mobilní telefony i tablety.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama