Nová ukázka z třetí řady seriálového Zaklínače a loučící se Henry Cavill
Zajímavosti Článek Nová ukázka z třetí řady seriálového Zaklínače a loučící se Henry Cavill

Nová ukázka z třetí řady seriálového Zaklínače a loučící se Henry Cavill

Jarmil Černý

Jarmil Černý

19. 6. 2023 15:01

O víkendu se v Brazílii konal Netflix festival Tudum, viděli jsme novou ukázku ze seriálového Zaklínače.

Reklama

O víkendu se v Brazílii konal fanouškovský festival Tudum, na kterém se sešly davy fanoušků, aby viděly hvězdy seriálů a filmů jako Bridgerton, Avatar: The Last Airbender, FUBAR, a The Witcher probírat budoucnost jejich rolí. Herci Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra a Joey Batey lehce naznačovali, co nás čeká ve třetí sérii Zaklínače. Fanoušci samozřejmě očekávali, že se probere také odchod Henryho Cavilla, kterého v roli Geralta z Rivie ve čtvrté sérii nahradí Liam Hemsworth. I na toto téma se nakonec dostalo.

„Předpokládám, že bychom si měli promluvit s Henrym?“ zažertoval Batey, který hraje Jaskier, a pak se Cavilla zeptal, jaké bylo jeho natáčení poslední série seriálu. „Vlastně bych tady chtěl mluvit pouze o mých hereckých kolezích," odpověděl Cavill. Dodal, že mu bylo velkou ctí s takovými kolegy pracovat: „Vnášíte do těchto postav tolik nuancí a detailů, kterým často hrozí, že budou příliš zjednodušené, a to, co jste s postavami udělali, vyžadovalo práci, péči a úsilí. A věřte mi, že pracovat s vámi byla ta největší radost. Takže chci jen říct, že mi budete chybět. Budete mi moc chybět.“

Batey následně Cavillovi poděkoval za přínos Zaklínači a pustil ukázku ze třetí sezony dříve, než se stihlo pořádně probrat, co Cavill myslel „přílišně zjednodušenými“ postavami. Zatímco oficiální trailer jsme již viděli na Summer Game Festu, toto video bylo nepřerušovanou téměř tříminutovou scénou, která začíná konfrontací Ciri se zjizveným mágem Riencem a přerůstá v hektickou bitvu, do níž jsou zapojeni v podstatě všichni.

Třetí série seriálu Zaklínač bude uvedena ve dvou částech. První polovina bude mít premiéru 29. června. Druhá bude následovat o měsíc později. Čekání si můžeš zkrátit s některým z produktů na motivy Zaklínače, které nabízí náš partner CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama