Nový HLTV žebříček posouvá SINNERS mezi 30 nejlepších evropských týmů
i Zdroj: Grunex.com
Esport CS:GO Článek Nový HLTV žebříček posouvá SINNERS mezi 30 nejlepších evropských týmů

Nový HLTV žebříček posouvá SINNERS mezi 30 nejlepších evropských týmů

Jarmil Černý

Jarmil Černý

9. 8. 2023 12:58

HLTV žebříček se po IEM Cologne dočkal aktualizace. Výrazný posun se zaznamenali Astralis i BIG, vzhůru míří také domácí týmy SINNERS, Eclot a Sampi.

Reklama

Na samotné špičce HLTV žebříčku zůstalo vše při starém, nejlepším týmem planety zůstávají Heroic a hned za nimi se nachází Vitality.

O jednu příčku se posunuli šampioni IEM Cologne z G2 Esports, kteří odsunuli své soupeře z velkého kolínského finále na čtvrtou příčku. O čtyři místa se zásluhou svých výkonů v Kolíně nad Rýnem posunuli Astralis a výrazný posun o sedm příček zaznamenala také sestava Natus Vincere.

Úspěšné období prožily i domácí organizace, SINNERS se díky několika důležitým výhrám v poslední době posunuli na 36. příčku a zároveň na 28. místo v čistě evropském žebříčku. Mohou za to dílčí úspěchy především v CCT, kde si střelci z Liberce poradili s týmy jako Apeks či Anonymo.

Svého historického maxima dosáhlo také Dynamo Eclot, nemuselo přitom odehrát jediný zápas, příčku si totiž zajistilo díky odečtu bodů výše postavených týmů. Pardubický klub se poprvé dostal na 40. příčku světového žebříčku. Na záda jim ze 41. pozice dýchá sestava týmu Sampi, která v tomto období taktéž překonala historický milník i přes to, že nezvládla ostře sledovaný duel proti MOUZ.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama