Nový patch do World of Warcraft vychází 26. června
Gaming Článek Nový patch do World of Warcraft vychází 26. června

Nový patch do World of Warcraft vychází 26. června

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

20. 6. 2019 16:45

Připravte si šnorchly a ploutve.

Reklama

Na oficiálním Warcraft twitterovém účtu včera Blizzard oznámil, že patch 8.2 Rise of Azshara, což je další hlavní obsahový patch do World of Warcraft: Battle for Azeroth, vychází již 26. června 2019.

Patch 8.2 přidá do rozsáhlého světa Azerothu další dvě nové oblasti - Nazjatar - hlavním městem nag a Mechagon - domov mechagnomů. S těmito novými ostrovy k objevování se hráčům otevřou dveře k získávání reputací u nových frakcí. Pro Hordu to bude skupina bývalých otroků nag The Unshackled a u Aliance to jsou vodní válečníci Waveblade Ankoan. Pak se tu nachází ještě jedna neutrální frakce Rustbolt Resistance. Další příjemnou novinkou bude možnost létání ve všech Battle for Azeroth instancích. K tomu bude potřeba prozkoumat všechny BaF oblasti a dosáhnout Revered reputace se všemi frakcemi.

V novém patchi se také zvýší důležitost Hearth of Azeroth kvůli nové questové linii a převratnému Hearth of Azeroth Essence systému. Vše bude vysvětleno během plnění úkolů v oblasti Nazjatar. Všem "mountfilům" udělá radost, že patch s sebou přinese i možnost customizace mountů, těm budete například moci přidat speciální efekty ( třeba chození po vodě). Dále zde na hráče čeká pokračování War Campaign, Heroic Warfronts, dvě nové Island Expeditions, Heritage Armor pro Taureny a Gnomy a nakonec Stratholme Pet Dungeon.

Více obsahu se pak bude postupně přidávat od 10. července. Hráči se tak můžou těšit na Season 3, nový raid Azshara's Eternal Palace a spoustu dalších zajímavostí. Spolu s nadcházejícími novinkami otevřel Blizzard článek na svém blogu. Níže můžete shlédnout trailer k novému patchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama