Nový update je na BLASTu v plném proudu. Co na něj říká s1mple?
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek Nový update je na BLASTu v plném proudu. Co na něj říká s1mple?

Nový update je na BLASTu v plném proudu. Co na něj říká s1mple?

Michael Douša

Michael Douša

14. 12. 2022 10:35

Anubis, omezené AWP, co na to GOAT?

Reklama
Anubis, omezené AWP, co na to GOAT?

Aleksandr "s1mple" Kostyljev se proslavil nejedním parádním flickshotem s AWP. Na jeho sniperských zkušenostech a dovednostech byla do značné míry postavená i éra dominance NaVi v loňském roce, za což si jednoznačně zasloužil i titul nejlepšího hráče roku. Teď je ale AWP oslabené - ne tolik, aby to kompletně změnilo způsob hry s touto zbraní, jako se tomu stalo před mnoha lety, kdy na to zvláště doplatil Kenny "kennyS" Schrub. 

S1mple se v rozhovoru pro HLTV o novém updatu rozhovořil, zabrousil ale i mimo AWP. "Pět nábojů je podle mě v pohodě. Pořád máte šanci na začátku kola zkusit pár wall bangů a není problém si přebít, je dobře, že máte 35 nábojů v zásobníku. Ve Valorantu máte 5/15, myslím, at o je horší než máme my v CS," uvádí s1mple.

Co si myslí o Anubisu? "Opravdu se mi ta mapa líbí a moji spoluhráči ji milují, ale Valve by mělo vyřešit hodně bugů. Je tam asi 15 molotovů, které jde házet přes celou mapu a myslím, že týmy jako Heroic nebo Outsiders budou mít zajímavé strategie." Hlasy hráčů ale Valve zjevně vyslyšelo, protože v novém updatu je  problém s "nekonečnými" molotovy již vyřešen, nicméně BLAST se rozhodl ponechat tuto možnost ve hře na World Final.

V rozhovoru také s1mple zmiňuje změny u M4. "Vlastně jsem si myslel, že budu používat M4A1-S s 20 náboji, ale když jsem hrál s M4A4, prostě jsem to změnil, protože je o dost lepší a jediné, co hraje ve prospěch té staré, je cena. Ale pořád, pokud míříte na hlavu, je to stejné jako předtím, leda na velkou vzdálenost může být rozdíl."

S1mple v rozhovoru ale také o svém novém potenciálním spoluhráči Andreji "npl" Kucharskyjovi a mnohém dalším. Do akce se podívá ve čtyři hodiny odpoledne v zápase proti Vitality, tak uvidíme, zda se nekonečný molotov dostane na scénu.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama