Podívejte se na fantastické obrázky z Marvel's Blade
i Zdroj: Bethesda
Gaming Blade Článek Podívejte se na fantastické obrázky z Marvel's Blade

Podívejte se na fantastické obrázky z Marvel's Blade

Monika Kočicová

Monika Kočicová

16. 12. 2023 14:18

Tvůrce ze studia Arkane na své sociální síti odhalil umělecké snímky z chystaného akčního titulu Marvel's Blade. Ukazují město, hrdinu i interiéry a vypadají úžasně.

Reklama

Výtvarný a spolutvůrčí ředitel společnosti Arkane Sebastien Mitton zveřejnil oficiální umělecký koncept hry Marvel's Blade. Odhalil tři unikátní obrázky, které zobrazují různé oblasti města. Dle jeho vyjádření se jednalo o odměnu pro fanoušky a zároveň o výzvu pro další umělce, aby se připojili k vývojářskému týmu.

Celkový výtvarný návrh je silně stylizovaný, takže někteří fanoušci se přirozeně začali obávat některých dramatičtějších nápadů. Rozhodně však vypadá fantasticky. Mimo pohledů na Paříž je k vidění i Blade vyšetřující případ v klubu, což je klasické prostředí, které by se mohlo líbit fanouškům filmové adaptace. Podle serveru Insider Gaming tento snímek může i naznačovat některé mechanismy plížení.

Studio Arkane oznámilo Marvel's Blade při letošním The Game Awards. Od té doby panují spekulace, zda se bude jednat o exkluzivitu pro konzole Xbox, jelikož vývojáři spadají pod Bethesdu, respektive Zenimax, jehož vlastníkem je Microsoft. Společnost zatím neposkytla upřesňující informace, a tak nechává hráče v napětí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama