Ochrana Denuvo opět prolomena
Gaming Článek Ochrana Denuvo opět prolomena

Ochrana Denuvo opět prolomena

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

9. 2. 2017 13:36

Po prolomení ochrany Denuvo u nového hororu Resident Evil 7 si můžete volně zahrát i Conan Exiles.

Reklama

Denuvo je zřejmě vůbec nejspolehlivější protipirátskou ochranou u her. Jak to ale vypadá, předpověď hackerské skupiny 3DM o tom, že se blíží konec pirátským kopiím her, nebyla přesná. Ochrana byla prolomena u další hry.

První hrou je nový horor Resident Evil 7, který byl prolomen během jednoho týdne, což je rekordní rychlost, v negativním slova smyslu. Druhou hrou je Conan Exiles. I ten už si můžete zahrát na pirátských serverech. Ovšem aby nedošlo k mýlce, tam za prolomení může přímo vývojář, který neúmyslně vypustil aktualizaci bez ochrany Denuvo, kterou omylem smazal. Nepříjemná komplikace, když vezmeme v potaz, že ochrana Denuvo je velmi nákladná.

Na prolomení ochrany u hry Resident Evil 7 společnost Denuvo zareagovala s tím, že nikdy netvrdila, že je ochrana neprolomitelná. Všechno jde, jen to mělo být značně složitější. Ve vyjádření uvedla, že společnost bude pracovat na nové verzi , kterou budou chtít posunout ještě dále než tu předchozí, která se u jiných her, například u Just Cause 3 ukázala jako velmi kvalitní.

Ochrana Denuvo opět prolomena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama