Offline finále CZC.cz iSport Ligy  už tuto neděli
Esport FIFA 19 (PS4) Článek Offline finále CZC.cz iSport Ligy už tuto neděli

Offline finále CZC.cz iSport Ligy už tuto neděli

Nicolas Heller

Nicolas Heller

26. 4. 2019 17:49

Už tuto neděli vyvrcholí první etapa CZC.cz iSport Ligy ve FIFA. Představí se osmička nejlepších hráčů.

Reklama

tuto neděli vyvrcholí první etapa CZC.cz iSport Ligy ve FIFA. Představí se osmička nejlepších domácích hráčů, která v pražském multikině Premiere Cinemas v Hostivaři zabojuje o titul a 40 000 Kč! Celá akce odstartuje už ve 13:00 a vstup je zcela ZDARMA! Přijďte zafandit a podpořit tak své favority. 

Na akci nebude chybět ani zkušený moderátor a fotbalový nadšenec Mikoláš Tuček. Ten se i tentokrát chopí mikrofonu a celou událostí vás provede.

T9Laky, RIIJK, Emerickson, DRMi10, Rozsi, Kobbycz88, INAE.pikej, VencaSKS. To všechno jsou prvotřídní hráči, kteří se 28.4. utkají o body do sezonního žebříčku a především o našlapaný prizepool čítající 40 000 Kč. „Prizemoney v celé sérii jsou až "mindblowing" bych řekl. Je to ohromná motivace pro všechny hráče a je vidět jak se FIFA neuvěřitelně rychle posouvá dopředu. Za mě určitě palec nahoru,“ okomentoval výši odměn INAE.pikej.

Nejprve nás čekají skupinové souboje, které budou velmi důležité, jelikož rozhodnou o nasazení hráčů do playoff. V tom už nebude prostor pro chyby a půjde skutečně o všechno. Hrát se kromě finále bude hrát i zápas o třetí místo a další zápasy o umístění. Celé offline finále se narozdíl od kvalifikací odehraje v režimu FUT. Hráčům bude k dispozici špičkové vybavení, včetně monitorů od ZOWIE by BenQ a židlí od společnosti CONNECT IT.

Sleduj živé vysílání na twitch.tv

Nalaď si živé vysílání celého turnaje na czc.cz twitch kanále a facebooku deníku Sport. Moderátorem celé akce bude zkušený hráč a fotbalový nadšenec Mikoláš Tuček. O komentář zápasů na streamu, ale i na plátně přímo v kině se postará Martin Vait z iSport TV a Michal Hrdlička z O2TV Sport. O internetové připojení se během celé akce bude starat společnost ha-vel. Těšit se tedy můžete na ničím nerušenou podívanou.

 

Zapoj se do showmatche i ty!

Na akci budete moci potkat také hráče, které znáte přímo ze hřiště. VIP hosty budou Lukáš Vácha (Sparta), Patrik Žitný (Teplice) a Tomáš Přikryl (Mladá Boleslav). Ti se vyzvou na vzájemný showmatch a následně si právě Patrik Žitný vybere na společný zápas ve FIFA 19 jednoho diváka z hlediště. FIFU si mezi sebou budete moci zahrát také  na herních stojanech Playstation, které budou součástí akce.  

Vítěze offline finále čeká odměna 20 000 Kč

  • 1. místo - 20 000 Kč
  • 2. místo - 10 000 Kč
  • 3. místo -  5 000 Kč
  • 4. místo -  3 000 Kč
  • 5. - 8. místo - 1 000 Kč/hráč
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama