overwatch-blizzard-laka-na-noveho-hrdinu-zmizi-rychla-smrt
Gaming Článek Overwatch: Blizzard láká na nového hrdinu, zmizí rychlá smrt

Overwatch: Blizzard láká na nového hrdinu, zmizí rychlá smrt

Filip Němeček

Filip Němeček

7. 7. 2016 12:54

Nový hrdina by mohl léčit střílením do spoluhráčů. Z Competitive v další sezóně zmizí Sudden Death.

Reklama

Blizzard na Twitteru zveřejnil archivní komunikaci současných hrdinů. Adresáti jsou Jack Morrison a Gabriel Reyes – nyní Soldier 76 a Reaper. Tobjorn navrhuje zbraň „Prototype Biotic Rifle“ určenou pro mediky na léčení spolubojovníků. Kromě toho dodává, že je myšlena pouze pro léčení, ačkoliv by jeho „vážení“ kolegové určitě navrhli další využití pro boj.

Jak lze vidět na nákresu, nová zbraň má kombinovat Caduceus Staff, kterou používá Mercy pro léčení či zvýšení poškození a Biotic Field, jež představuje část výbavy hrdiny Soldier 76 a slouží také k léčení. Mercy ve zprávě rovněž mluví o bojovém využití zbraně, což dále napovídá, že bude zřejmě sloužit k oběma účelům. Nebo si z nás Blizzard dělá pouze srandu a plány na tohoto hrdinu dávno uzavřel.

Overwatch: Blizzard láká na nového hrdinu, zmizí rychlá smrt

Studio mimo jiné potvrdilo konec Sudden Death, neboli mechanismu rychlé smrti, pokud by v Competitive Play mělo dojít k remíze. Ukázalo se, že nejde o ideální mechanismus a náhodné rozdělení na útočníky a obránce neposkytuje dostatečné vyrovnání sil. Od druhé sezóny tak rychlá smrt zmizí a prostě se objeví remízy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama