overwatch-competitive-play-muzete-zkusit-v-bete-hrace-odmeni-zlatem
Gaming Článek Overwatch: Competitive Play můžete zkusit v betě, hráče odmění zlatem

Overwatch: Competitive Play můžete zkusit v betě, hráče odmění zlatem

Filip Němeček

Filip Němeček

29. 6. 2016 15:13

Na PC se můžete pustit do testování skrze PTR. Schopní hráči dostanou zlaté zbraně.

Reklama

Competitive Play je v současnosti snad nejočekávanější novinka mezi všemi Overwatch hráči, kteří chtějí začít hrát „seriózně“. Blizzard to ví a ještě před oficiálním spuštěním nechá hráče nový patch s Competitive Play otestovat.

Možnost je otevřená skrze Public Test Region. Tuto možnost stačí nastavit v Battle.net desktop aplikaci a hra vám nainstaluje nový patch k testování. PTR je v současnosti limitováno pouze pro PC a s maximem 10 tisíc hráčů. Jakýkoliv nahraný postup v PTR se samozřejmě do klasické hry nepřenáší.

Kromě Competitive Play přináší nový patch také několik změn a tradičně opravy chyb. Dost změn se věnuje gamepadu, dostanete bohatší možnosti nastavení, pokud byste s ním náhodou chtěli hrát. Aktivaci ultimátní schopnosti hrdinky Widowmaker nově uslyšíte přes celou mapu.

Overwatch: Competitive Play můžete zkusit v betě, hráče odmění zlatem

V Hero Gallery přibyla možnost „Weapons“, tedy výběr skinu zbraně, který právě souvisí s odměnami v Competitive Play. Schopní hráči dostanou zlaté skiny pro zbraně, na všechny se můžete podívat na webu tryhard.cz. Také to vypadá, že zbraně se brzy stanou další položkou, jak si budete moci hrdinu upravit. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama