overwatch-mccree-bude-lehce-oslaben-d-va-mozna-posilena-a-dalsi-novinky
Gaming Článek Overwatch: McCree bude lehce oslaben, D.Va možná posílena a další novinky

Overwatch: McCree bude lehce oslaben, D.Va možná posílena a další novinky

Filip Němeček

Filip Němeček

11. 6. 2016 16:21

Ředitel vývoje Overwatch se rozpovídal o chystaných změnách, na které se brzy budeme moci těšit.

Reklama

Pro Overwatch v Blizzardu chystají první změny. Ačkoliv je hra dobře vybalancovaná, ještě je třeba doladit drobnosti. Jako první se studio zaměří na pistolníka McCree, konkrétně bude sníženo poškození schopnosti Fan the Hammer, při kterém hrdina velmi rychle vyprázdní do nepřítele celý zásobník svého koltu.

Overwatch: McCree bude lehce oslaben, D.Va možná posílena a další novinky

Kromě toho studio interně testuje, jak by mohlo posílit hrdinku D.Va, která patří mezi tanky. Jeff Kaplan, který v Blizzardu šéfuje Overwatch projektu, prozradil, že přemýšlejí buď nad zvýšením poškození nebo zlepšení její schopnosti přežít („survivability“), což nutně nemusí znamenat více zdraví. V neposlední řadě „prozkoumávají“ sniperku Widowmaker, zatím ale nejsou plány na žádné změny.

Kompetitivní režim má stále dorazit koncem června. Jednotlivé sezóny budou trvat vždy 3 měsíce. Pokud prohrajete hodně her, posunete se opět dolů.

Jeff Kaplan opět připomněl spekulovanou novou hrdinku Sombra. Je prý na čase, aby „hráče začala zajímat“. Také doufá, že komunita bude pokračovat v pátrání po nových informacích. Na redditu můžete najít obsáhlé vlákno, kde komunita pátrá [v angličtině].

V plánu jsou dále změny Play of the Game - krátké ukázky toho nejlepšího momentu v zápasu. Konkrétněji v Blizzardu plánují experimentovat s úhly kamery, aby byl výsledek „více filmový“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama