overwatch-novy-patch-meni-hrdiny-mccree-a-widowmaker
Gaming Článek Overwatch: Nový patch mění hrdiny McCree a Widowmaker

Overwatch: Nový patch mění hrdiny McCree a Widowmaker

Filip Němeček

Filip Němeček

17. 6. 2016 11:51

Hra navíc překonala velkou metu v počtu hráčů.

Reklama

Blizzard neotálí a změny, které nedávno Jeff Kaplan sliboval v rozhovoru, už jsou s novým patchem aktuální. Nakonec jsme se dočkali i překvapení.

McCree byl podle očekávání oslaben, konkrétně schopnost Fan the Hammer. Poškození jednotlivých zásahů je nyní 45 místo 70. Sníženo bylo zároveň „Recovery time“ – doba, kdy začne hrdina přebíjet a to z 0,75 sekund na 0,3. Účelem změny bylo podle Blizzardu, oslabení hrdiny při soubojích s tanky, jako jsou Reinhardt nebo Roadhog. Pro útočné hrdiny typu Tracer či Genji má McCree stále představoval obávaného soupeře.

Vývojáři sice mluvili o změnách hrdinky D.Va, ta ale nakonec zůstává při starém. Naopak změny potkaly Widowmaker, kterou Blizzard dříve jen „prozkoumával“. Základní poškození při zamíření bylo sníženo na 12 z 15 a hráči rovněž musí počkat na dokončení animace, než mohou zase mířit. Headshoty budou smrtelnější. Násobič poškození při headshotu byl zvednut na 2,5x místo 2x. V neposlední řadě si Widowmaker počká déle na ultimátní schopnost, její nabíjení bylo zpomaleno o 10 %.

Aktuální patch přinesl také pár oprav. V Custom hrách byla zvýšena stabilita při nastavení „High Bandwith“. Mercy už nebude moci nabíjet svoji ultimátní schopnost, pokud hrdina, kterému právě zvyšuje poškození, střílí do bariéry nebo ledové zdi. Reaper se zase schopností Shadow Step už nedostane na některá místa na mapách, kde to tvůrci nezamýšleli. A konečně poslední. Na mapě Dorado bylo doladěno několik drobností.

Blizzard se na Twitteru pochlubil, že Overwatch už hraje více než 10 milionů hráčů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama