[OWL] California Cup
Esport Overwatch (PC) Článek [OWL] California Cup

[OWL] California Cup

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

23. 9. 2018 15:17

California Cup, L.A. Vaiant vs SF Shock začínají hrát ve vlastních arénách.

Reklama

Dva členové Overwatch League, týmy L.A. Valiant a SF Shock, představili novou soutěž na území státu Kalifornie, kde se nachází jejich domovská města. Půjde o turnaj pro amaterské a vysokoškolské týmy spojené s meet&greet hráčů obou celků a jejich fanoušků. Turnaj vyvrcholí showmatchem zmíněných profesionálů.

Hrát se bude nejprve v Esports Arena Santa Ana, kde je doma tým L.A. Valiant, pak se hráči vydají do Esports Arena Oakland, kousek od San Francisca, což je domácí aréna pro členy týmu SF Shock. Půjde tedy o první turnaj s domácím a venkovním formátem zápasů. Tím týmy předběhnou celou OWL, kde se má tento formát uvést v platnost až v roce 2020.

Hrát se bude 20. října na půdě L.A. Valiant, 10. listopadu doma u SF Shock. V každém setkání těchto dvou týmů si jeden z nich odnese trofej California Cup a zůstane u něj až do dalšího vzájemného setkání. Nová tradice se přenese i do oficiálních zápasů v rámci OWL, a trofej tak bude vždy u posledního vítěze zápasu L.A. Valiant vs SF Shock. 

Oba týmy si ještě před přechodem na domácí a venkovní zápasy pod zášťitou OWL začínají budovat pozici na domácím trhu, tedy ve slunné Kalifornii. Rozvíjet svou domovskou základnu fanoušků budou na základě rivality mezi Jižní a Severní Kalifornií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama