Oznámen Homeworld 3
Gaming Článek Oznámen Homeworld 3

Oznámen Homeworld 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 9. 2019 15:34

Legendární vesmírná akce se vrací.

Reklama

Po několika letech ticha se velikán Homeworld znovu probouzí. Oživení této série oznámilo studio Gearbox, které bude tento titul vydávat. Na samotné hře pracuje studio Blackbird Interactive, stojící za Homeworld: Deserts of Kharak.

Homeworld 3 je poslední slovo pro epický vesmírný souboj. Zachycuje náladu a tón Homeworldu a dodává je ve velmi očekávané a oblíbené cestě. Plánujeme rozšíření příběhu s několika zajímavými zákrutami a také plánujeme lokace, které ocení staří i noví fanoušci.

Homeworld 3 se nyní nachází na Figu, což je crowdfundingová stránka. Vývojáři ale nepožadují příliš mnoho, vlastně pouze jeden dolar. Hlavní vychytávkou této stránky je ale možnost investovat a koupit si „akcie“ této hry. Díky tomu mohou sami hráči profitovat z případného úspěchu této hry. Pokud máte zájem zainvesovat do vývoje, jedna akcie vás vyjde na 500 dolarů.

Pokud ne, je na Figu možné si hru i předobjednat včetně dalších sběratelských předmětů. Homeworld 3 vyjde někdy během čtvrtého kvartálu roku 2022 a příběh se bude odehrávat po událostech Homeworld 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama