Oznámena trojice her v květnovém PS+
Gaming Článek Oznámena trojice her v květnovém PS+

Oznámena trojice her v květnovém PS+

Adam Král

Adam Král

28. 4. 2021 20:17

Nabijte zbraně, opravte káru a zabalte si kufry, tohle bude jízda!

Reklama

Začátek měsíce května je takřka za dveřmi a to znamená další nabídku, která přibyde do placeného členství PS+. Microsoft své hry ve službě Xbox Game Pass oznámil nedávno, Sony oznámení vydalo dnes. Na co se tedy můžete těšit?

Oznámena trojice her v květnovém PS+

Battlefield V

Vemte zbraň do ruky, ujistěte se že je opravdu nabitá a vyrazte postřílet spousty protivníků. Battlefield V, který vyvíjelo studio EA, se vrací do dob svých začátků a ukáže nám singleplayerovou kampaň, která se zaměřuje na druhou světovou válku. K tomu všemu také nabídne multiplayer, který je dost hraný i nyní, po sérii oprav a aktualizací hru můžeme s klidným srdcem doporučit.

Wreckfest (Pouze na PS5)

Na Wreckfest pracovali Bugbear Entertaiment, kteří za sebou mají například závodní hru FlatOut. Právě FlatOutu má hra asi nejblíž. Prohánět se budete po závodních okruzích, kde bude vaším úkolem porazit vaše protivníky ať už v singleplayeru, nebo multiplayeru, kde můžete vyzvat na souboj až dvacítku hráčů. Své motorové vozidlo bude nutné vylepšovat, abyste udrželi krok s protivníky.

Stranded Deep

Nacházíte se někde v Tichém oceánu v záchranném člunu, ve kterém doplavete na tajemný ostrov. Ten budete muset prozkoumat, udělat si zásoby a jednoduše přežít. Stanete se pánem ostrova, kde si postavíte svou vilu, nebo vám bude stačit malá jeskyně?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama