Pagan Online a informace o nadcházející premiéře!
Gaming Článek Pagan Online a informace o nadcházející premiéře!

Pagan Online a informace o nadcházející premiéře!

Thundarr

Thundarr

28. 7. 2019 10:29

Pagan Online je nová diablovka od Wargamingu. Nyní to vypadá, že by mohla být konečně oficiálně vypuštěna.

Reklama

Pagan Online, dynamická akční RPG z dílny Mad Head Games a Wargamingu, ven vyrazila nejdříve s předběžným přístupem a oficiální premiéru bude mít 27. srpna 2019. Při vydání obdrží tato hra spoustu nového obsahu a vylepšení na základě aktuálních názorů hráčů. Pagan Online kombinuje seskupující akci hack-n-slash s hrou PvE s jedinečnými hrdiny, příběhem založeným na předkřesťanských mýtech a náročným bojem.

Nový obsah a klíčová vylepšení premiérové ​​verze:

  • Plná kampaň - 8 aktů, nové zóny a mapy, dva noví bossové (ve srovnání s verzí s předběžným přístupem).
  • Click-to-move a plná podpora pro ovládače, původně navržená hra pro ovládání kláves WSAD, hra také dostane více tradičních metod pohybu.
  • Dva nové hrdiny (spolu s 8 předchozími získáte 10 hratelných postav)
    • Elden je rychlý a obratný, používá dvě zbraně najednou a ledovou bytost, která zpomaluje a zmrazuje nepřátele s každým úderem.
    • Hector je jeho protivník a založí své útoky na ohni. Jeho zbraň je proradná a používá špinavé triky, aby zapálil bojiště.
  • Legendární zbraň, nejsilnější zbraň může být dále upravena tak, aby splňovala ty nejnáročnější výzvy.
  • Školy magie, velmi vzácné sady brnění, které zvyšují statistiky a vzhled postavy.
  • Nové stromy dovedností vám umožní vytvořit jedinečné sestavení hrdinů
  • Obsah na konci hry - nové typy výzev, takže nejmocnější postavy mají po celou dobu co dělat a rozvíjet se i poté, co uvidí konečné kredity.

"Po dobu 10 měsíců, kdy jsme spustili uzavřenou alfu, se Pagan Online vyvíjí a formuje díky komunitě a komentářům hráčů," říká Uros Banjesevic z Mad Head Games. "Díky 4 měsícům včasného přístupu přinášíme spoustu změn, vylepšení a nového obsahu, že to bude ve verzi 1.0 opravdu skvělý zážitek." „Pagan Online je prémiový titul, ale také služba, také hráči mohou očekávat pravidelné aktualizace obsahu a vylepšování her,“ dodává Jacob Beucler, produktový manažer společnosti Wargaming. "Těšíme se na premiéru a co bude po ní!"

Pagan Online bude možné hrát před premiérou na Gamescomu 2019. Hráči, kteří otestují titul ve stánku Wargamingu (spotřebitelská část, hala 8.1, stánek A031), obdrží exkluzivního domácího mazlíka ve hře Decimator, draka a ti, kteří se přihlásí do své předběžné verze během veletrhu, vyhrají druhé stvoření, statečný Mighty Mut. Tým Pagan Online také vytváří sociální iniciativu, klub Might & Glory Club. Toto místo dává všem tvůrcům a umělcům příležitost účastnit se premiéry hry a příležitost se objevit v závěrečných kreditech. Členové klubu budou mít přístup ke hře a budou moci publikovat materiály, videa a další obsah týden před skutečným zahájením hry. Členové také obdrží kódy pro ceny ve hře pro sebe a pro soutěže na svých streamech. Každý den od 21. do 25. srpna tým Pagan Online nominuje hrdinu dne za nejkreativnější materiály a tito lidé půjdou do závěrečných titulků hry a získají mediální podporu od tvůrců. Všichni tvůrci obsahu, kteří o to mají zájem, by se od dnešního dne měli přihlásit na této adrese: https://www.pagan-online.com/pages/might-and-glory-club-application-form

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama