PlayStation Nation 2017 se zúčastnilo více než 2,000 fanoušků
Gaming Článek PlayStation Nation 2017 se zúčastnilo více než 2,000 fanoušků

PlayStation Nation 2017 se zúčastnilo více než 2,000 fanoušků

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

27. 11. 2017 12:51

PlayStation zveřejnil konkrétní čísla ohledně akce PS Nation 2017, která proběhla minulý víkend v Praze.

Reklama

PlayStation Nation 2017 se zúčastnilo více než 2,000 fanoušků

O akci PlayStation Nation 2017, která proběhla minulý víkend, jsme vás informovali už v předstihu. Jak vyplývá z tiskové zprávy PlayStationu, akce byla velice úspěšná. Za celý víkend si cestu do Prahy udělalo na více než 2,000 fanoušků. Nejmladšímu účastníkovi nebyl ani rok, nejstarší babičce, která na akci doprovodila svého vnoučka pak bylo 84.

Účastníci si v Hauch Gallery v pražském Karlíně vyzkoušeli více než 100 různých herních titulů, mezi kterými nechyběly novinky jako Gran Turismo Sport, Call of Duty - World War II, Star Wars: Battlefront II, Far Cry 5, Assassin´s Creed: Origins, That´s You!, Skyrim VR pro PS VR nebo nové DLC k titulu Horizon Zero Dawn – The Frozen Wilds.

Vůbec nejzajímavější informací je však stav zničených zařízení. Celou akci odnesla jedna konzole PlayStation 4 Pro, která byla polita sladkou limonádou. Ovladačů DualShock4 akci nepřežilo 6, zničené byly různými způsoby. Sony vyzývá, že pokud v galerii najdete nějaké fotografie z akce, které budete chtít zveřejnit, můžete použít oficiální hashtagy #psnation či #playstationcz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama