V lednovém PlayStation Plus budou tři skvělé hry
i Zdroj: Focus Entertainment
Hry zdarma Článek V lednovém PlayStation Plus budou tři skvělé hry

V lednovém PlayStation Plus budou tři skvělé hry

Josef Ventrča

Josef Ventrča

27. 12. 2023 21:04

Společnost Sony odhalila lednovou nabídku her zdarma v předplatném PlayStation Plus Essential. Hráči získají pokračování úspěšné série A Plague Tale, ale i povedenou fantasy kovbojku a akční RPG od tvůrců Guacamelee.

Reklama

Společnost Sony oznámila bezplatné hry, které se v lednu stanou součástí PlayStation Plus Essential, tedy základní verze předplatného. Budou jimi A Plague Tale: Requiem (PS5), Evil West (PS4, PS5) a Nobody Saves the World (PS4, PS5). Předplatitelé PlayStation Plus si budou moci hry vyzvednout od úterý 2. ledna do pondělí 5. února 2024.

Kromě měsíční nabídky her vyjde 2. ledna také Warframe Syrinx Collection, což je exkluzivní PlayStation Plus balíček obsahující několik zbraní, brnění a předmětů pro F2P akční titul od Digital Extremes.

V PlayStation Plus je GTA V a desítka nových her
i Zdroj: Rockstar Games

V PlayStation Plus je GTA V a desítka nových her

Předplatitelé vyšších verzí PlayStation Plus si mohou zahrát poslední díl Grand Theft Auto nebo sérii Mega Man. V nabídce je…

20. 12. 2023 12:00

PlayStation Plus Essential je základní úroveň členství předplatného, která předplatitelům nabízí každý měsíc přístup k několika hrám zdarma. Prosincové tituly jsou Lego 2K Drive (PS5, PS4) Powerwash Simulator (PS5, PS4) a Sable (PS5). Členové si je mohou vyzvednout až do 1. ledna 2024.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama