Plná výbava do Diablo Immortal stojí 2,5 milionu korun
Gaming Článek Plná výbava do Diablo Immortal stojí 2,5 milionu korun

Plná výbava do Diablo Immortal stojí 2,5 milionu korun

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

6. 6. 2022 17:25

Hra je ale samozřejmě zdarma.

Reklama

Diablo Immortal, které vyšlo před několika dny, se v médiích ukazuje z různých důvodů. Většinou ale tento zájem můžeme připsat hernímu modelu "Free to play s mikrotransakcemi". Na rozdíl od her jako Apex Legends nebo Rocket League si však můžete koupit nejen kosmetické doplňky, ale i vybavení pro svou postavu, která se pak stane silnější.

I tento model ale známe už z jiných her, Diablo Immortal přesto dokázalo posunout laťku ještě o něco výš. Ve hře se totiž váš postup neměří jen úrovní postavy a jejím vybavením, ale také počtem Legendárních gemů (LG) - ty vám zaručují lepší statistiky a nové silnější schopnosti. Celé téma se probíralo na YouTube kanále Bellular News.

Jak lze tedy LG získat? Hráči, kteří nechtějí do hry investovat ani korunu, mají smůlu. Aby dosáhli na maximální možnou výbavu pro svou postavu, museli by hrát Diablo Immortal přibližně 10 let. To ale neznamená, že v roce 2032 máte vyhráno, jedná se o 10 let čistého herního času.

A kolik peněz si musí připravit platící hráč za nejlepší výbavu? Přibližně 110 000 $ (přes 2 500 000 Kč). Koupit přímo LG totiž nelze, máte pouze šanci získat je z Legendary Crestů (tedy loot boxů).

Zatímco na systém monetizace hráči nadávají, gameplay si zatím chválí. Jde o návrat ke starému dobrému Diablu, na který jsme zvyklí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama