Po čtyřech letech přichází pro frozena změna, čeká ho nová éra ve FaZe!
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-ESL-Pro-League-Season-18-/i-VJTvkGm/A
Esport Counter Strike 2 Článek Po čtyřech letech přichází pro frozena změna, čeká ho nová éra ve FaZe!

Po čtyřech letech přichází pro frozena změna, čeká ho nová éra ve FaZe!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

4. 12. 2023 21:08

David "frozen" Čerňanský za MOUZ hrál od svých 16 let, dnes ale bylo oznámeno, že z MOUZ, jeho dlouholetým domovem, odchází. Jen o pár hodin později jeho příchod do týmu oznamuje evropská špička mezi týmy, FaZe.

Reklama

V minulém týdnu FaZe oznámili odchod jejich dlouholeté hvězdy Russela “Twistzz” Van Dulkena do Liquid a vznikla jim tak v týmu díra, do které potřebovali pořádnou a kvalitní náhradu. Tou se stal slovenský David “frozen” Čerňanský, který dnes oznámil svůj odchod z MOUZ.

Po více než čtyřech letech pro Davida nastává kariérní změna a možná by se dalo říct i postup. V HLTV žebříčku jsou momentálně FaZe na prvním místě s velkým náskokem nad druhými Vitality a nevypadá to, že by chtěli v blízké době mírnit své úspěchy či se nějak horšit. Ještě dnes, ve stejný den oznámení odchodu z MOUZ David oznámil jeho nástup do FaZe a dají se tak čekat velké věci. 

I přesto, že se dají očekávat velké úspěchy od frozena, stejně jako byly v minulých letech, je dost možné, že tyto úspěchy nepřijdou hned. Nové prostředí a noví lidé dělají hodně a je možné, že bude chvíli trvat, než se s novým týmem sžijí. Ve FaZe bude frozen s přehledem nejmladší, od nejstaršího člena týmu má momentálně mezeru více jak polovinu svého života - 12 let. I to by mohl být trochu problém, protože frozen přichází ze sestavy, kde byl jedním z nejstarších. 

Teď nezbývá nic než doufat, že se tato změna ukáže jako výhodná a úspěšná. David je neskutečným hráčem a dá se tak očekávat, že bez problému zapadne mezi ostatní hvězdy FaZe. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama