[PO:GO] Niantic chystá další festivaly
Gaming Článek [PO:GO] Niantic chystá další festivaly

[PO:GO] Niantic chystá další festivaly

Thundarr

Thundarr

8. 4. 2019 12:43

Festivaly nejsou jen hudební, ale jsou i plné pokémonů a všeho s nimi spojeného.

Reklama

V roce 2018 zažila hra Pokémon GO spoustu zajímavých událostí a milníků, připomeňme si například čtyři Safari zóny a Pokémon GO Festival v Chicagu. Dále proběhlo dvanáct komunitních dní, které se staly nedílnou součástí světa Pokémon GO. Letos se můžete těšit na další akce ve více lokalitách. Do hry přišlo konečně PVP, což otevírá spoustu zajímavých možností.

[PO:GO] Niantic chystá další festivaly

Niantic odstartoval rok 2019 s prvním Safari Zone turnajem brazilském Porto Alegre a za pár týdnů bude odstartována další Safari zóna v Sentose v Singapuru. Zatímco stále čekáme, až se objeví informace o České republice nebo Slovensku, Niantic již oznámil další tři Pokémon GO Festy ve třech různých městech po celém světě!

  • 13–16.červen: Pokémon GO Fest Chicago
  • 4–7.červenec: Pokémon GO Fest Dortmund
  • Léto 2019: Pokémon GO Fest Asia (Bude upřesněno)

[PO:GO] Niantic chystá další festivaly

V následujících týdnech se dozvíme více podrobností o tom, jak zajistit vstupenky na největší letošní události v Pokémon GO. Řada akcí Safari Zone přichází v druhé polovině roku 2019, takže buďte v pozoru. Vstupenky na tyto akce mizí vždy v řádech několika málo minut. Například Praha byla loni vyprodána do deseti minut. Sice se na akci dostanete i bez vstupenky, nicméně neuvidíte zajímavý obsah, který tyto akce přináší. Pokud se nemůžete osobně zúčastnit některé z těchto letních akcí, nebojte se. Objeví se opět spousta způsobů, jak se zúčastnit Pokémon GO Festu bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte.

Pokud by vás zajímalo, kdy se budou odehrávat následující komunitní dny, poznamenejte si do kalendáře následující data:

  • 19.květen
  • 8.červen
  • 21.červenec
  • 3.srpen
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama