[PO:GO] Questy v Pokemon GO po měsíci
Gaming Článek [PO:GO] Questy v Pokemon GO po měsíci

[PO:GO] Questy v Pokemon GO po měsíci

Thundarr

Thundarr

27. 4. 2018 14:02

Questy v Pokémonech jsou již nějaký ten pátek, pojďme se tedy podívat jestli jsou vůbec zábavné.

Reklama

Tréneři mohou mít pocit, že "Research Update" je součástí Pokémon Go již dlouho, ale je ve skutečnosti k dispozici pouze čtyři týdny. Jinými slovy, zhruba před čtyřmi týdny jsme žili bez questů, bez Mew, bez profesora Willowa a bez obvyklých týdenních odměn.  

[PO:GO] Questy v Pokemon GO po měsíci

Dnes se budeme stručně zabývat tím, jak aktualizace výzkumu ovlivnila Pokémon GO.

Nyní trenéři musí dělat následující:

 

 

Kompletní terénní výzkum za různé odměny, od hledání různých pokémonů s Golden Razz Berrieskama. Dokončení různých 7-denních seriálů misí, které vás dovedou na setkání s legendárním Pokémonem jménem Moltres. Odhalíte prvníhi mýtického pokémona Mew.

Celkové reakce z komunity je naprosto pozitivní. Mnoho trenérů stále plní některé úkoly jelikož nemohou najít některé specifické pokémony, jako například Dita.

 

Výzkumné odměny?

Jak už víte, dokončení alespoň jedné úkolové části za den získáváte známku. Po shromáždění sedmi z nich je můžete efektivně vyměnit za zvláštní setkání. V době psaní článku jsme viděli první tři průlomové výzkumy, které byly všechny legendární, Moltres. To by mohlo poukazovat na skutečnost, že setkání se každý měsíc změní.

 

Terénní výzkum v budoucnu?

Zatímco jsme viděli pouze jeden nový "Field Research quest" přidaný (Chyťte 3 Mareepy) do hry od jeho startu. Neexistuje téměř žádný konec množství nových požadavků nebo odměn, které by Niantic mohl do hry v budoucnu přidávat, aby se věci okořenily. Viděli jsme, jak se mění požadavky na splnění úkolů, odměny Pokemon Encounter a jiné.

 

Speciální výzkum v budoucnu?

Probíhá divoká diskuze plná spekulací mezi hráči, že Niantic v budoucnu uvolní mýtické pokémony a že Celebi může být další z nich! Nicméně, jak jsme viděli v Questu na Mew, Niantic se nebojí toho, aby se v úkolech objevily poměrně náročné překážky.

 

Dalším názorem, o kterém jsme se dozvěděli, je, že Niantic uvolní regionální pokémony prostřednictvím funkce speciálního výzkumu. Myslíme si, že by to pro hráče bylo skvělé, kdyby konečně dokončili své Pokedexy.

 

Závěrem

Nejnovější aktualizace umožňují starým a novým hráčům získat nové odměny za to, že dělají vše, co dělají po celou dobu (Chytání Pokemonů, otáčení pokéstopů apod.). Jsme nadšeni, že Niantic dokáže u vývoje hry občas přemýšlet a přináší nám stále nový a nový zajímavý obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama