[PO:GO] Tým GO Rocket a objev profesora Willowa
Gaming Článek [PO:GO] Tým GO Rocket a objev profesora Willowa

[PO:GO] Tým GO Rocket a objev profesora Willowa

Thundarr

Thundarr

29. 10. 2019 22:20

Niantic pokračuje v „propagační kampani“ pro nadcházející událost věnovanou týmu GO Rocket, vypadá to, že se blíží!

Reklama

Niantic připravuje další zajímavý event, tentokrát kolem týmu nebezpečných rakeťáků. Podle předpokladů by se akce měla týkat PvE soubojů proti trenérům z týmu Rocket.

Profesor Willow sestavil podrobný výzkumný návod týkající se týmu Rocket. Sdílel s námi tyto informace a počítá s naší pomocí a pomocí vedoucích týmu, kteří se s touto hrozbou vypořádají. Připravili jsme pro vás zprávu a sdělíme více informací, jakmile profesor odhalí další podrobnosti.

Téma: Tajemné komponenty

[PO:GO] Tým GO Rocket a objev profesora Willowa

Během svého výzkumu jsem zjistil, že podivné objekty uvedené výše jsou členy teamu Rocket zahozeny, když jsou dobyty. Pro účely tohoto výzkumu jim budu říkat "Záhadné komponenty". Povrch těchto předmětů vypadá, jako by byl z určité kovové slitiny, která je na dotek chladná. Skleněná obrazovka vyzařuje světle fialovou barvu. Dotkl jsem se obrazovky jednoho z těchto objektů, ale nic se nestalo.

Mám pocit, že členové týmu Rocket používají nějaký druh zařízení k převzetí PokeStopů a shromažďování zdrojů. Na základě toho, co vím, tyto tajemné komponenty, které jsem našel, mohou sloužit k těmto účelům. Vzhledem k tomu, jak pokročilá je tato technologie, musí pro ni existovat i jiné využití. Pracoval jsem na něčem ve své laboratoři s vedoucími týmu a myslím si, že díky těmto komponentám můžeme sledovat, kde se skrývá Team GO Rocket. Musím pokračovat ve svém výzkumu a najít řešení.

Niantic pokračuje v propagační kampani pro nadcházející akci Team GO Rocket, nejprve jsme se setkali se třemi vedoucími týmu R, nyní se dozvídáme o záhadných zařízeních používaných celou organizací Rocket. Podle herního kódu v poslední aktualizaci budou položky z výše uvedeného záznamu shromažďovány, aby (v souladu se slovy profesora Willowa) mohly sledovat úkryt týmu Rocket a vyzvaly vedoucí týmu, kteří se nám nedávno představili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama