[PO:GO] Vstupenky na GO Fest 2018 byly vyprodány během hodiny
Gaming Článek [PO:GO] Vstupenky na GO Fest 2018 byly vyprodány během hodiny

[PO:GO] Vstupenky na GO Fest 2018 byly vyprodány během hodiny

Thundarr

Thundarr

18. 5. 2018 12:58

Niantic chystá další masové eventy, které spojí fanoušky pokémonů z širokého okolí.

Reklama

Pokud byste měli zájem vyrazit na Pokémon GO Fest 2018 event v Chicagu, asi vás zklameme. Lístky na tuto akci byly vyprodány během hodiny. Nemějte ale strach, jistě se pořádání eventu projeví i jinde ve světě. Například různými výzvami, nebo speciálními pokémony.

[PO:GO] Vstupenky na GO Fest 2018 byly vyprodány během hodiny

Pozitivní reakce

Na serveru Hubord Discord a taky po celém Twitteru bylo možné cítit, že lidé jsou velmi nadšeni myšlenkou, že si pořídí vstupenky na Pokémon GO Fest 2018. Někteří požádali příbuzné, ​​aby jim s koupi pomohli, jiní se museli probudit uprostřed noci kvůli časové konverzi.

Pro někoho, kdo se prostě nemůže zúčastnit této akce, bylo opravdu vzrušující vidět tolik lidí, kteří byli nadšeni tím, že si koupili lístek, který jim umožníí vstup do největší akce v Pokémon GO. Jakmile vstupenky vstoupily na trh, strhla se mela, server kolaboval (nestává se to často, takže to bylo docela vtipné) a netrvalo dlouho, když se první šťastní trenéři vyjdřili, že se jim podařilo ukořistit nějakou tu vstupenku nebo více!

Negativní reakce

Stejně jako netrvalo dlouho, než lidé pochlubili se svými lístky, trvalo ještě méně času, než jiní lidé vyjádřili svou frustraci a zklamání z toho, že webové stránky jednoduše nemohly zvládnout takový nápor. Dokonce ani to, že jste slavný YouTuber, vám nepomohlo.

[PO:GO] Vstupenky na GO Fest 2018 byly vyprodány během hodiny

Trénéři se však cítili ještě více zklamaní a frustrovaní, když Niantic po několika vteřinách oznámil, že akce byla vyprodána, začaly se objevovat lístky k prodeji online. Překupníci okamžite zaslali lístky na prodej.

Včera Niantic oznámil, že lístky budou přidruženy k vaší IGN (ve hře). Zdá se však, že lidé mají dva týdny od data nákupu, aby přidali IGN trenéra na vstupenky. To znamená, že překupníci mají dva týdny na prodej lístků nejvyšší nabídce a nabídky již probíhají, smutné ...

[PO:GO] Vstupenky na GO Fest 2018 byly vyprodány během hodiny

Lístky se v současné době prodávají online a ceny se pohybují až na tisících dolarů, což zcela jistě odporuje společenskému aspektu hry. Díky překupníkům...

Pár slov na závěr

Stejně jako je tato událost ohromující, vzrušující a poněkud flustrující, můžeme očekávat, že Pokémon GO Fest 2018 umožní všem hráčům účastnit se celosvětových událostí. Takže není všechno ztraceno, ale souhlasíme s tím, že překupníci znemožnili některým lidem zúčastnit se akce na místě. 

Rádi bychom také všem připomněli, že přeprodej lístků je nezákonný i ve státě Illinois. Držitelé vstupenek, kteří se pokouší o opětovné prodeje vstupenek, budou porušovat podmínky soutěží Pokémon GO Fest 2018 a riskují, že jejich přístup na event bude znemožněn. Každý může hlásit lidi co prodávají lístky na Ebay. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama