Podívejte se, jak běží multiplayerové hry na notebooku Victus od HP
Partnerský obsah Článek Podívejte se, jak běží multiplayerové hry na notebooku Victus od HP

Podívejte se, jak běží multiplayerové hry na notebooku Victus od HP

David Jiránek

David Jiránek

12. 10. 2022 15:15

Kompetitivním hráčem se můžete stát i při hraní na notebooku.

Reklama

Kompetitivním hráčem se můžete stát i při hraní na notebooku, jak ukazuje nové video od youtubera Rotha Welldena. CS:GO, Fortnite ani Battlefield nedělá Victusu problém.

Battlefield 2042 stále nepatří mezi nejoblíbenější multiplayerové střílečky, hra od studia DICE a EA se ale každou aktualizací zlepšuje. Do budoucna si tak zřejmě své hráče najde. Jak ukazuje recenze od Rotha Welldena, Victus z dílny HP si s rok starým titulem poradí na ultra detaily díky zapnutému DLSS.

O dost populárnější Counter-Strike Global Offensive je na tom ještě lépe a notebook zde využije svůj displej s vysokou obnovovací frekvencí. Není problém se dostat na více jak 200 FPS. Pokud si chcete dát jeden rychlý „kompet“ na cestách, není lepší možnost, než popadnout myš, sluchátka a na Victusu hodit pořádný clutch.

Fortnite na nejvyšší detaily rovněž běžel plynule a rovněž neměl notebook problém s GTA 5. Nejvyšší čas strávit pár hodin na roleplay serveru.

Notebooky Victus od HP si budete moci vyzkoušet také na speciálním eventu, který se koná 22. října u obchodního centra Arkády Pankrác v HPmarket store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama