[PoE] Path of Exile: Metamorph
Gaming Článek [PoE] Path of Exile: Metamorph

[PoE] Path of Exile: Metamorph

Thundarr

Thundarr

25. 11. 2019 05:20

Path of Exile: Metamorph bude součástí nového datadisku do PoE, který se zde objeví již 13.12. Co nás může čekat?

Reklama

Oproti přímé konkurenci je Path of Exile v něčem unikátní. Každou sezónu přináší do hry pro hráče nové mechaniky, nové vychytávky, systémy, skilly, prostě vždy spoustu novinek. Nejkrásnější na tom ale je, že vždy to má nápad a myšlenku.

Představujeme Path of Exile: Metamorph

Nová liga by se ve hře měla objevit 13.12. Zároveň s ligou by měla přijít i nová expanze Conquerors of the Atlas. Celou kampaň ale musíte projít každou sezónu znovu a znovu. Na druhou stranu se vyresetuje ekonomika a ve hře se objeví spousta nových věcí tak, jako každou sezónu.

V Metamorphu si budete sestavovat svého bosse. V každé lokaci budeme mít možnost sbírat části různých monster. Poté budete moci tyto části zkompletovat a vytvořit z nich monstrum podle svých představ. 

V nové sezóně nebude ale jen trocha té genetiky, ale i spousta dalších novinek. Opět budeme různě vylepšovat vybavení, amulety a prakticky vše, co najdeme ve hře. 

Zajímá vás, jak dlouho trvá projet kampaň, než se dostanete do endgame? Ti nejlepší to dokážou i pod tři hodiny, samozřejmě ne se všemi postavami, ale pokud hru neznáte, počítejte tak s deseti hodinami hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama