[PoE] Path of Exile Mobile přichází
Gaming Článek [PoE] Path of Exile Mobile přichází

[PoE] Path of Exile Mobile přichází

Thundarr

Thundarr

23. 11. 2019 19:17

Diablo má jít na mobily, ale bude mít konkurenci, na Exileconu byla oznámena mobilní verze populární diablovky PoE.

Reklama

Před několika dny se konal každoroční ExileCon na oslavu úspěchů Path of Exile, Free-to-Play MMORPG, o níž mnozí říkají, že je více Diablo než Diablo III. Kromě drobností oznámil novozélandský vývojářský tým Grinding Gear Games 2 nové hry, Path of Exile 2 a Path of Exile Mobile. V posledním případě existuje v současnosti „experimentální verze“, ve které je systém Atlas of World nabízen jako perfektní řešení pro menší obrazovku.

To co by hru mohlo zabít jsou reklamy, mikrotransakce, a další otravnosti, které zabíjejí mobilní hry, to ale vývojáři popírají a slibují, že se ve hře nic takového neobjeví.

Zatímco Blizzard musel Diablo Immortall kompletně přepracovat, jelikož se při jeho oznámení na loňském Blizzconu zvedla obrovská vlna nevole, hlavně kvůli tomu, že se jednalo o přepracovanou verzi již existující čínské hry, u PoE Mobile je tvůrce stejný jako u PC verze.

Grinding Gear Games řeklo, že Path of Exile Mobile nemá žádné prvky „Pay To Win“ a je vyvíjen interně. Diablo Immortal je vyvíjen společně s čínským gigantem NetEase a ti jsou zvyklí mít ve svých hrách ve své domovině prvky Pay To Win. Tencent je sice akcionářem her Grinding Gear Games, ale byl jen tichým partnerem. Až se objeví nějaké novinky, určitě vás budeme informovat.

Vydání hry je plánováno někdy během roku 2020. Hra by měla být zdarma, i když například v PoE jsou právě dodatečné platby za vylepšení klienta důležité k pohodlnému hraní hry. Pravděpodobně se i toto objeví v mobilní verzi. Ale platit pro hraní nic nemusíte.

[PoE] Path of Exile Mobile přichází

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama