Pokračuje natáčení 2. sezóny Zaklínače
Zajímavosti Článek Pokračuje natáčení 2. sezóny Zaklínače

Pokračuje natáčení 2. sezóny Zaklínače

Terka

Terka

22. 8. 2020 13:02

Henry Cavill zveřejnil fotografii z procesu líčení v zákulisí.

Reklama

Poté, co bylo natáčení 2. série Zaklínače pozastaveno kvůli COVIDU-19, nám bylo v červnu oznámeno, že proces bude znovu pokračovat už 17. srpna. Vypadá to ale, že se začalo dříve. Režisér Stephen Surjik totiž 5. srpna na svém Twitteru zveřejnil fotografii, na které je patrné, že se pomalu, ale jistě znovu začíná. Komu by ale toto jako důkaz nestačilo, může se podívat na post, který zveřejnil Henry Cavill na svém instagramu. Henry se s námi dělí o proces líčení, které se prý skládá z velkého množství pásek a lepidla. Také své fanoušky uklidňuje – nemusí se bát, situace s Covidem je na natáčení pod kontrolou; testování prý probíhá dvakrát týdně. 

Pokračuje natáčení 2. sezóny Zaklínače

Henry na fotografii vypadá trochu sklesle. To je ale pochopitelné. Aplikace a odstranění profesionálního filmového make-upu je dlouhý a nepříjemný proces, i když ho provádí zrovna výborné umělkyně, jako je Ailbhe Lemass a Jacqueline Rathore. 

První sezóna seriálu nám představila svět Zaklínače a jeho postavy v řadě různých příběhů, které se nakonec propojily. Všichni jsme tedy zvědaví na to, jak se povede druhou sérii převést do souvislejší linie, která by měla pokračovat jako sága. 

Zatím nebylo oznámeno žádné datum vydání druhé série, ale alespoň víme, že se již znovu chystá. Před pandemií se očekávalo, že druhá sezóna vyjde někdy v roce 2021. To je stále možné, jen pokud to skutečně bude příští rok, tak pravděpodobně až někdy na jeho konci. Natáčení první sezóny skončilo v květnu 2019 a byla zveřejněna již v prosinci 2019, tedy o šest měsíců později. Pokud by natáčení skončilo začátkem roku 2021, mohlo by to být s vydáním podobné.

Pokračuje natáčení 2. sezóny Zaklínače

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama