posledni-krucek-k-zaniku-piratskych-her
Zajímavosti Článek Poslední krůček k zániku pirátských her?

Poslední krůček k zániku pirátských her?

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

7. 2. 2016 19:54

Crackerská skupina 3DM upouští od vytváření cracků na singleplayerové hry.

Reklama

Poslední krůček k zániku pirátských her?

O ochraně Denuvo, která chrání hry proti cracknutí jsme vás informovali již několikrát, především pak v tomto článku. Tohle téma se v poslední době stává jednim z nejvíce diskutabilním po celém internetu. Neustále se objevují nové a nové názory podporující myšlenku, že jednou bude všechno prolomeno. My vás ovšem musíme zklamat, protože konec pirátských her se opět rapidně přiblížil.

Poslední krůček k zániku pirátských her?

Čínská skupina 3DM, která vytváří cracky pro hry absolutně změnila svůj postoj k tomuto počínání. Ještě před měsícem ujišťovala své "fanoušky" o tom, že na cracku například pro hru Just Cause 3 se pracuje a nemělo by to dlouho trvat a dnes oficiálně prohlásila, že od Nového Čínského roku (8.2.) přestává pracovat na prolamování ochran u singleplayerových her. Skupina tento postoj odůvodnila tím, že chce podpořit vývojáře. Kdo ví, jestli jde skutečně o tento nezištný důvod a není za tím něco více. Co ovšem víme je skutečnost, že na tomto rozhodnutí utrpí především hráči, na které tohle počínání bude mít dopad. 3DM má v plánu za rok přezkoumat aktuální situaci a zjistit tedy, zda tento krok měl nějaký efekt, od čehož se bude dále odvíjet.

Poslední krůček k zániku pirátských her?

Pokud jste ti hráči, kteří za hry neradi utrácí, nezoufejte, ačkoliv je skupina 3DM téměř nejúspěšnější v tomto ohledu, není jediná a crack může přijít i od úplně jiných společností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama