Použila svůj zadek místo monitoru, vše vysílala na internet
i Zdroj: Twitch.tv/morgpie
Gaming Článek Použila svůj zadek místo monitoru, vše vysílala na internet

Použila svůj zadek místo monitoru, vše vysílala na internet

Jarmil Černý

Jarmil Černý

17. 3. 2024 10:00

Pokud si myslíte, že jste už viděli vše, pak jste na omylu. Vynalézavá internetová tvůrkyně, která má za sebou několik kontroverzních počinů, přišla s revolučním nápadem, jak moci ukazovat svoje pozadí na platformě, kde je podobný obsah zakázaný.

Reklama

Streamovací služba Twitch.tv, kterou vlastní americký gigant Amazon, je určená primárně pro hráče počítačových her, svoji kariéru na ní ale vybudovalo mnoho různých tvůrců. V posledních letech si na ní zabydleli především tvůrkyně, které zde nenápadně propagují svoje profily a videa na sítích pro dospělé a to především z toho důvodu, že se na platformě nachází spoustu mužů mladšího věku, které takový obsah často zajímá. I proto se tvůrkyně nebojí zajít až na hranu pravidel samotné platformy, která sama o sobě žádný sexuální obsah nepovoluje. To vše pouze za jediným účelem, přilákat na své placené profily co nejvíce potenciálních platičů.

S dalším kreativním způsobem, jak si pozornost získat, přišla americká streamerka Morgpie. Ta je svojí vynalézavostí v oblasti sexualizace obsahu na platformě už dobře známá, prvenství si připsala i v prosinci roku 2023, když na platformě zpopularizovala obsah, ve kterém díky speciálnímu ořezu videa vypadala, že na sobě nemá žádné oblečení. Inspirovala tak několik dalších tvůrkyní a Twitch zcela zaplavily živá vysílání podobného typu, která gradovala v moment, kdy streamerky začaly skutečně vysílat úplně nahé. Tentokrát objevila kouzlo technologie klíčování a obraz, který viděla na monitoru, tak pro diváky vyřízla a umístila na svoje pozadí. Diváci tradičně sledují záznam přímo ze streamerova monitoru, v případě této tvůrkyně jej ale diváci sledovali doslova na pozadí streamerky.

Podobné incidenty se vyskytovaly především v reakci na zvolnění pravidel, ke kterým platforma přistoupila právě koncem roku 2023. Po tom, co podobný obsah doslova zaplavil celou platformu, se Twitch rozhodl vzít nová pravidla zpět. Ta jsou i přes to podle některých tvůrců stále velmi benevolentní a dovolují tak streamerkám a streamerům balancovat na jejich hraně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama