prave-ted-je-skvely-cas-na-porizeni-origin-access
Gaming Článek Právě teď je skvělý čas na pořízení Origin Access

Právě teď je skvělý čas na pořízení Origin Access

Filip Němeček

Filip Němeček

11. 10. 2016 13:08

Zahrajete si dříve Battlefield 1. EA do nabídky zařadí Star Wars: Battlefront a nové Mirror’s Edge.

Reklama

Electronic Arts už svoje herní předplatné v podobě EA Access a Origin Access provozuje celkem dlouho. První je určené pro Xbox One a druhé pro PC. Stojí stejně (asi stovku měsíčně, EA Access ale můžete platit výhodněji také ročně) a nabídka společně s výhodami je rovněž skoro stejná.

Jednu z výhod představuje možnost vyzkoušet nové EA hry několik dnů před vydáním po dobu 10 hodin. Nemusíte je mít předobjednané, většinou ale není zpřístupněno vše. Jak to bude fungovat u očekávaného Battlefieldu 1, jsme už detailně psali. Hra se majitelům předplatného otevře 13. října.

Druhou důležitou částí jsou plné hry v předplatném. Už delší dobu můžete takto hrát Battlefield 4 Premium, Crysis sérii, Dragon Age a hromadu dalších her (je jich více než 30). Jako další plánuje EA brzy přidat Star Wars: Battlefront, který sice má svoje problémy, ale v rámci předplatného potěší. Druhou velkou hrou je Mirror’s Edge: Catalyst.

Právě teď je skvělý čas na pořízení Origin Access

Ač to možná místy tak může působit, článek není placenou inzercí. Předplatné od EA mi zkrátka přijde jako skvělá nabídka. Rok jsem platil EA Access a teď už několik měsíců platím Origin Access. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama