Přestupová bomba na FIFA scéně! Sparta má novou posilu.
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Přestupová bomba na FIFA scéně! Sparta má novou posilu.

Přestupová bomba na FIFA scéně! Sparta má novou posilu.

Nicolas Heller

Nicolas Heller

3. 10. 2022 17:07

Do AC Sparta esports míří jeden z nejlepších hráčů domácí scény.

Reklama

Oznámení odchodu talentovaného Dominika "Seron" Čermáka z týmu Sampi Jakuba Jankta překvapilo na domácí kompetitivní scéně téměř každého fanouška. Po skoro tříletém působení se obě strany dohodly na ukončení smlouvy ještě před jejím vypršením. Stalo se tak otázkou času, kdy jednoho z nejlepších hráčů hry FIFA uloví některý z předních tuzemských celků. Čekat jsme však dlouho nemuseli, akvizici osmnáctiletého talenta dnes oznámila pražská Sparta.

K přestupu se pro Grunex vyjádřil sám Seron: „Pocity z přestupu jsou skvělé, mám radost od prvního dne. Chemie s hráči a realizačním týmem je skvělá, je to pro mě nový impuls, který jsem potřeboval. Doufám že v turnajích zazářím a budu tým reprezentovat jak nejlépe umím,“ přibližuje svoje pocity z nové výzvy. Přiznává, že nabídka ze Sparty nebyla jedinou, při volbě však neváhal. „Nabídek pár bylo, ale v momentě, kdy přišla ta od Sparty a Enterprise, tak jsem neváhal,“ doplňuje. 

Před necelými dvěma měsíci do fotbalové Sparty ze španělského Getafe zamířil na hostování také sám Jankto. Konzolový FIFA hráč Seron tak bude hájit barvy stejného celku jako jeho bývalý šéf ze Sampi.

Při příležitosti oznámení velkého přestupu došlo také k odhalení nové spolupráce mezi Spartou a týmem Enterprise, který se nově ujme otěží ve vedení esportové týmu Sparty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama