Při koupi remaku Dead Space dostanete druhý díl zdarma
Hry zdarma Článek Při koupi remaku Dead Space dostanete druhý díl zdarma

Při koupi remaku Dead Space dostanete druhý díl zdarma

Adam Král

Adam Král

12. 1. 2023 12:13

Dobrodružství ve vesmíru si tak užijete hned dvakrát.

Reklama

Před několika lety vyšel takřka kultovní Dead Space. Ten měli na starosti vývojáři z Visceral Games a publikovalo ho proslulé Electronic Arts. Série čítá několik dílů a spin-offů, ten poslední z hlavní série přitom vyšel v roce 2013 a měl číslovku tři. Nějakou dobu zpátky se ale EA rozhodlo oslovit Motive Studio, které pracovalo na Star Wars: Battlefront II, aby předělali 15 let starý Dead Space 1.

Vydání hry se pomalými kroky blíží a na povrch se dostávají další a další ukázky a informace. Jedna z oficiálních novinek se týká vydání hry. To je naplánováno na 26. ledna. Vývojáři odhalili, že pokud stihnete předobjednávku hry do 25. ledna na platformě Steam od Valve, dostanete druhý díl kompletně zdarma. Druhý díl v lecčem rozšiřuje příběh předchůdce a vyšel o tři roky později než první díl.

 

Při koupi remaku Dead Space dostanete druhý díl zdarma

 

Bohužel, nic nenasvědčuje tomu, alespoň zatím, že by se nabídka týkala i jiných obchodů či platforem. Své si tak užijí jen hráči na Steamu skrz počítače. Předělávka Dead Space pak vyjde na počítačích, PlayStationu 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama