Přichází Meta Quest+, služba předplatného pro vaše VR
Gaming Článek Přichází Meta Quest+, služba předplatného pro vaše VR

Přichází Meta Quest+, služba předplatného pro vaše VR

Lumír Havlíček

Lumír Havlíček

28. 6. 2023 17:28

Od 26. července je k dispozici nová služba Meta Quest+ pro VR brýle Quest

Reklama

Pokud jste fanouškem VR a zoufale vám chybí přístup k „pořádným“ hrám, k chuti vám určitě přijde nové předplatné od společnosti Meta. V pondělí, 26. července zpřístupnila službu Meta Quest +.

Je k dispozici všem uživatelům VR brýlí Quest 2 a Quest Pro. Předplatné vám každý měsíc odemkne dva „ručně vybrané“ VR tituly z „největších hitů, skrytých klenotů a ověřených klasik“ katalogu Quest. To by mělo zaručit, že si předplatitel užije jak osvědčené počiny, tak ty méně známé, ale neprávem opomíjené.

Meta Quest+ dle dolarových cen přijde na 7,99 dolarů měsíčně, což je v přepočtu lehce nad 170 korun. Roční předplatné pak stojí 59,99 dolarů, tedy necelých 1 300 korun českých.

Službu odstartuje akční rytmická FPS střílečka Pistol Whip od Cloudhead Gasmes společně s arkádovým dobrodružstvím Pixel Ripped 1995, které potěší (nejen) pamětníky kazetkových konzolí. Jako lákadlo Meta odhalila i srpnové tituly, aby se bylo na co těšit. Ve Walkabout Mini Golf si můžete zahrát sami nebo s kamarády příjemně odlehčený golf v zajímavých prostředích. Mothergunship: Forge je zase zástupcem poctivé střílečky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama