Přidán zatím největší update do Wolfenstein: Youngblood
Gaming Článek Přidán zatím největší update do Wolfenstein: Youngblood

Přidán zatím největší update do Wolfenstein: Youngblood

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

13. 11. 2019 16:02

Nové endgame mise, oblasti, nepřátelé a skiny.

Reklama

Nejnovější počin ze série Wolfenstein od Bethesda Softworks sice moc hráče neoslnil, ale o to větší motivaci tak dostali vývojáři, kteří každou chvílí informují přes svůj twitterový účet o nových updatech. Většinou jde o vychytávání neduhů, kosmetické úpravy či nějaké eventy. Dnes ale přidali zatím největší update do Wolfenstein: Youngblood. Po necelých čtyřech měsících od vydání jde celkem o zasloužilý počin.

Update 1.0.7 přináší do nacisty okupované Paříže novou endgame misi, která hráče provede zbrusu novými oblastmi - Pařížskou přehradou (Parisian reservoir) a tajným nacistickým bunkrem (Nazi bunker). Úkolem zde bude najít a zmocnit se artefaktů Da'at Yichud, což je mimochodem i název mise (Da'ya Yichud Artifacts). Po splnění mise se odemkne dvacet map pokladů, jenž se přidají do "úkolníčku". Odhodlaní hledači si tak díky tomu mohou přijít na odměny v podobě zkušenostních bodů, stříbrných mincí a dovednostních bodů.

Přidán zatím největší update do Wolfenstein: Youngblood

Další body dovedností budou nyní užitečné, jelikož update přidává i jedenáct nových schopností postav. Jednou z nich je i tzv. God Key Sens, tedy schopnost díky níž budete snadněji nalézat skryté poklady. Popřípadě tuto pomůcku obdržíte automaticky po splnění nové vedlejší mise.

Pro přežití puberťáckých sester Blazkowiczových byly do hry přidány i dva nové Pep signály, jedním si obnovíte munici pro zbraně nejtěžšího kalibru, druhým si čtyřnásobně navýšíte poškození způsobující nepřátelům po dobu čtyř sekund. Také se připravte na trojici nových nacistických "enemáků" - teleportovací übervoják Wurmlochsoldat, elektrický dron Electrodrohne a obrněný Laserhund s krunýřem Turmhund. Kdo bude chtít, může si také rozšířit šatník o osm přidaných skinů.

Přidán zatím největší update do Wolfenstein: Youngblood

Ačkoliv byl před vydáním kolem Wolfenstein: Youngblood vytvořen mediální hype, tak poté sklidil patřičnou dávku negativní kritiky, jenž se ve finále projevilo průměrnými známkami v recenzích. Jak dopadl v naší redakci si můžete přečíst zde. Za to si ale ceníme, že vývojáři nad titulem nezlomili hůl, a snaží se nějakým způsobem vylepšit herní zážitek.

Podělte se v komentářích, jaký pocit jste měli z tohoto díla vy, popř. jestli ještě stále hrajete?

Update 1.0.7 do Wolfenstein: Youngblood je právě zdarma ke stažení na PC, Playstation 4 a Xbox One verzích. Příznivci Nintenda Switch si musí ještě chvíli počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama