Prince of Persia: The Lost Crown čeština je nyní ke stažení zdarma
i Zdroj: Ubisoft
Češtiny do her Prince of Persia: The Lost Crown Článek Prince of Persia: The Lost Crown čeština je nyní ke stažení zdarma

Prince of Persia: The Lost Crown čeština je nyní ke stažení zdarma

Jarmil Černý

Jarmil Černý

15. 1. 2024 14:00

Prince of Persia: The Lost Crown vychází 18. ledna a fanoušci budou mít možnost zahrát si ji nejen s českými titulky. Čeština byla vyrobena za pomoci AI, obsahuje však spoustu manuálních korekcí.

Reklama

Čeština do hry Prince of Persia: The Lost Crown byla vyrobena streamerkou Squiee, která díky svým speciálním nástrojům využívajících umělou inteligenci dokáže připravit české překlady rychlostí světla. Všechny je navíc dává k dispozici ke stažení zdarma. Nejde ale pouze o další AI češtinu, tento překlad se totiž může pyšnit manuální korekcí, jak už je tomu u této tvůrkyně zvykem. 

Zájemci o hraní v češtině se mohou těšit na ruční korekci celého příběhu a všech dialogů a všech vedlejších úkolů. Člověkem je také zkontrolován a upraven překlad celého menu a uživatelského rozhraní, všechny předměty a dovednosti, ale také kompletní tutoriál a herní tipy.

Hra vyjde 18. ledna 2024 na platformy Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X a Series S, Xbox One a Microsoft Windows.

Čeština je k dispozici pro PC

Česká lokalizace je dostupná pro stolní počítače, konzole PS4 či PS5, případně konzole Xbox nebo Nintendo Switch nejsou s tímto překladem kompatibilní a pravděpodobně není možné jej nijak nainstalovat.

Prince of Persia: The Lost Crown čeština ke stažení

Překlad pro Prince of Persia: The Lost Crown je k dispozici ke stažení už nyní. Soubor obsahující češtinu si můžete stáhnout na webu streamerky Squiee.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama