Připrav se na Niceboy ORYX PUBG Squad Cup
Esport PUBG Článek Připrav se na Niceboy ORYX PUBG Squad Cup

Připrav se na Niceboy ORYX PUBG Squad Cup

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

1. 11. 2020 16:11

Registruj se do Niceboy ORYX PUBG Squad Cupu a vyhraj lákavé odměny!

Reklama

Už je to dlouho, co jsi se svým PUBG týmem hrál o zajímavé ceny? Tak se neváhej registrovat do Niceboy ORYX PUBG Squad Cupu a zastřílej si se svými přáteli o prizemoney v celkové výši 15 000 Kč a skvělou optickou herní myš Niceboy ORYX M300 Duke! Turnaj začíná už 18. října a kvalifikační brány jsou právě teď otevřeny.

Nemůžeš se zúčastnit? Nevadí! Všechny hrací dny budou streamované a do komentátorského křesla usedne ostřílený hráč a známý streamer Martin "spajKK" Beneš. Taky pro diváky je připravená soutěž, a to o luxusní herní sluchátka Niceboy ORYX X300, které každý hrací den získá jeden z vás.

Formát turnaje

Niceboy ORYX PUBG Squad Cup se bude skládat ze dvou kvalifikací a Grand Finále. První kvalifikační den se odehraje 18. října a druhý kvalifikační den následuje 25. října. Každá kvalifikace bude rozdělena do 2 balíků a odehraje se 5 map (Erangel a Miramar).

Z každého balíku postupují 4 nejlepší týmy (celkově tedy 8) do Grand Finále, které se odehraje 1. listopadu.

Sleduj turnaj na twitch.tv/spajkk a vyhraj herní sluchátka!

Každý hrací den Niceboy ORYX PUBG Squad Cupu se můžete těšit na živý přenos se zkušeným PUBG gamerem a streamerem SpajKKem přímo na jeho twitch kanále.

Během streamu se bude soutěžit o herní sluchátka Niceboy ORYX X300 s prostorovým 7.1 zvukem, nastavitelným hlavovým mostem a flexibilním mikrofonem!

Zaregistruj svůj tým do turnaje už teď!

Už nyní otvíráme registrace do první kvalifikace, která se odehraje 18. října, tak se nezapomeň přihlásit!

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:

Pravidla turnaje: ZDE

Odměny pro nejlepší týmy

Nejlepší 3 týmy si v Grand Finále Niceboy ORYX PUBG Squad Cupu mohou vystřílet lákavé prizemoney v celkové hodnotě 15 000 Kč a skvělé optické herní myšky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama