Průchod questu Save the Goblin Sazza v Baldur's Gate 3
Gaming Baldur's Gate 3 Článek Průchod questu Save the Goblin Sazza v Baldur's Gate 3

Průchod questu Save the Goblin Sazza v Baldur's Gate 3

Nicolas Heller

Nicolas Heller

13. 8. 2023 13:22

Save the Goblin Sazza je quest ve hře Baldur's Gate 3, který lze získat během prvního Aktu. Splnění tohoto úkolu vás posune dál v příběhu.

Reklama

Quest se nachází v lokaci Druid Grove (Emerald Grove) a jako odměnu za něj obdržíte dýku Assassin's Touch.

Hlavní části questu


  • Zachránit Sazza
  • Dostat Sazza pryč z Grove
  • Dostat se do Goblin Camp

Průchod questu Save the Goblin Sazza

  • Nejprve je třeba překazit charakteru Arka pokus o zabití goblina Sazza v Druid Grove (Persuasuion nebo Intimidation check). Pokud dovolíte, aby goblin zemřel, nebudete moci pokračovat v questu.
  • Dále je třeba promluvit si s goblinem Sazza a zjistit informaci o léčitelce z Goblin Campu. Sazza bude souhlasit, že vás k ní zavede, pokud ji osvobodíte. Osvobodit ji lze tradiční mechanikou lockpickování.
  • Následně je důležitá dostat Sazzu z Grove. Cesta se nachází hned za klecí, ve které je vězněná. Nachází se zde útes, na který můžete skočit. Pokud uspěje váš perception check, ukáže se vám ve skále skrytý vstup, který vede do lokace Underground Paasage. Skrze ni se dostanete do lesa. Jde o nejbezpečnější cestu, jak goblna Sazza nepozorovaně z vězení dostat.
  • Goblin Camp se nachází na severu Blighted Villiage, uvnitř Shattered Sanctum narazíte na velitele Goblin Campu. Gobliní léčitelka následně bude souhlasit s tím, že vám pomůže, pokud se vám podaří otevřít brány Grove a pomůžete jí zbavit se uprchlíků.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama