První kvalifikace Zowie ligy je za námi
Esport PUBG Článek První kvalifikace Zowie ligy je za námi

První kvalifikace Zowie ligy je za námi

Robin Hegedus

Robin Hegedus

6. 8. 2018 15:29

V neděli proběhla první kvalifikace Zowie Squad turnaje. Kdo postoupil?

Reklama

V neděli 5.8.2018 proběhla první kvalifikace Zowie by BenQ PUBG Squad turnaje, v které se první čtyři týmy probojovaly do finále. Tam si šestnáct nejlepších týmu zabojuje o herní monitory!

Které týmy postoupily?

Turnaje se zúčastnilo 124 týmu, za což děkujeme a doufáme, že týmy, které nepostoupily, uvidíme i v další kvalifikaci, kterou naleznete na tomto odkaze. Registrace začíná už dnes od 20:00! Turnaj okořenila účast zahraničních hráčů, ať se již jednalo o dva členy italského nations cup týmu nebo chorvatského týmu.

Ze dvou lobby - Alfa a Beta - které byly komentovány oblíbenými streamery Mazarinim a Spajkkem, mohli postoupit pouze 2 nejlepší celky do finále. A které to byly?

Skupina Alfa

První kvalifikace Zowie ligy je za námi

Ve skupině Alfa dominovala sosnovka team, kteří si připsali sedmadvacet fragů a čtvrté, druhé a znovu druhé místo. Na druhém místě se umístil chorvatský tým Zagreb 360 Gaming s třiatřiceti fragy a prvním, devátým a šestým místem.

Skupina Beta

První kvalifikace Zowie ligy je za námi

Ve skupině Beta byl nejúspěšnější celek Pochinki Warriors, kteří s dvaceti fragy a druhým, čtvrtým a šestým místem ovládli skupinu. Na druhém místě se umístil tým 4 Elements s šestnácti fragy a pátým, prvním a osmým umístěním v jednotlivých hrách. Uvidíme je tedy taktéž v Grandfinále.

Aktuální seznam týmu v grandfinále, které se odehraje 8.9. od 13:00:

sosnovka team Zagreb 360 Gaming Pochinki Warriors 4 Elements
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama