PUBG - Český tým YIKES proti evropské špici
Esport PUBG Článek PUBG - Český tým YIKES proti evropské špici

PUBG - Český tým YIKES proti evropské špici

Robin Hegedus

Robin Hegedus

18. 9. 2018 22:05

Český tým okusí kvalitu GLL Alfa ligy!

Reklama

Jak jsme vás již informovali dříve, dva české týmy dokázali postoupit do hlavní části třetí GLL sezóny. A hned v prvním týdnu soutěže se jednomu týmu povedlo postoupit do vyšší GLL ligy, kde potkají týmy typu Faze Clan, Team Liquid nebo WTSG!

GLL ligy jsou dvě: Alfa a Bravo. Jelikož je Alfa brána jako hlavní liga, body za umístění v Bravo lize jsou redukovány o 50%. Každý týden se odehrají 4 hry, po kterých se vytvoří tabulka z obou lig a šestnáct týmů s největším počtem bodů vytvoří novou Alfa skupinu, zatímco zbylé týmy vytvoří Bravo skupinu. Tento proces se opakuje každý týden, přičemž liga je dlouhá 6 týdnů. Na konci ligy týmy s největším počtem bodů postoupí na offline finále.

PUBG - Český tým YIKES proti evropské špici

A právě tým Yikes dokázal uhrát v Bravo lize 4. místo, díky čemuž skončili v tabulce 16 a ve středu od 20:30 poperou o další body. Kromě toho bude v akci i další český tým LEGITDEFAULT_, kterým sice první týden nevyšel, ale zkusí zabojovat v dalším týdnu.

PUBG - Český tým YIKES proti evropské špici

A kdo vlastně za tým YIKES hraje? Za tým nastupují velice zkušení hráči, uvidíme, jak se jim bude dařit.

  • Daniel "Zuppaa" Secký - Tento hráč dokázal vyhrát GLL Wingman (duo turnaj), taktéž jsme ho mohli vidět na Broadcaster Royale turnaji.
  • Martin"FreeKill" Pola - Tento hráč dokázal vybojovat TOP32 na kvalifikaci Dream Hack. Jen o 3. místa se mu nepovedlo postoupit na Broadcaster Royale.
  • Luboš "kejdoran" Mráček - Nejnovější posila tohoto týmu, dříve působil v týmu Rowdy a mezi jeho úspěchy patří TOP32 na kvalifikaci Dream Hack.
  • Tomáš "Swalker" Marek - Člen prvního nations cupu a IGL tohoto týmu.

Oficiální vyjádření Tomáše Marka:

GLL je nejprestižnější online PUBG squad liga a jsem rád, že se nám s týmem podařilo kvalifikovat přes 342 EU týmů až mezi 32 nejlepších. Minulý týden jsme dokonce dokázali postoupit do Alpha divize, kde budeme hrát proti týmům jako Liquid, FAZE, Penta, Knights, G2 atd. Momentálně je pro nás prioritou udržet se v Alpha divizi, ze které každý týden odpadávají 4 týmy do Bravo divize, kde týmy získávají méně bodů. Uděláme maximum proto, abychom se dostali na offline finále.


Stream ligy Alfa:

Stream ligy Bravo:

Doufáme, že přijdete ve středu zafandit. Oběma českým týmům držíme palce!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama