[PUBG] Poslední úprava frag granátů působí přehnaně
Gaming PUBG Článek [PUBG] Poslední úprava frag granátů působí přehnaně

[PUBG] Poslední úprava frag granátů působí přehnaně

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

26. 2. 2020 17:25

Na tento fakt začínají poukazovat jak streameři, tak profesionální hráči.

Reklama

V nedávném updatu s označením 6.2, jehož novinky si můžete přečíst v minulém článku, došlo mimo jiné i k úpravě vrhacích výbušnin. Kouřové a oslepující granáty byly posíleny stejně jako molotovy. Výbušné granáty ale dostaly dlouho očekávaný nerf, a to jak z pohledu místa, které zabírají v batohu, tak i závislosti poškození hráče na vestě a jeho stavu (postoj, klečení, ležení).

Krátce po updatu se ale objevily první dohady o tom, zda nebyl nerf až příliš přehnaný. Jako vždy, někteří nové změny vítají, někteří zase ne. Známý "PUBG vědec" WackyJacky101 vydal krátce po updatu video, ve kterém zkoumá všechna data poškození a radius nových granátů za všech okolností i stavů (vesty, stav hráče). Video doporučujeme zhlédnout, protože poskytuje zřejmě nejreálnější pohled na to, jak nové granáty fungují a jak se proti nim chránit.

V komunitě se objevují pochopitelné názory o tom, že nerf je až příliš znatelný. Tento fakt by měl samozřejmě velký vliv na profesionální hráče a i ti žádají o vyvážení jejich síly, protože se z něčeho příliš silného stalo něco příliš slabé.

[PUBG] Poslední úprava frag granátů působí přehnaně

[PUBG] Poslední úprava frag granátů působí přehnaně

Video test pak provedl profesionální hráč FaZe_Fuzzface a streamer spreeezy. Z obou videí je vidět, že hráč zasažený granátem přežil i přes to, že byl od výbuchu vzdálen +/- 2 metry. Vesta s úrovní 3 z vás tak udělá téměř neodpálitelného golema. Na obě videa, která vyvolala debatu, se můžete podívat níže. V obou případech stačí zalehnout a pokud chcete ještě více odvrátit poškození, tak se otočit od výbuchu o 90 stupňů. Klip od Fuzzface najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama